Cognac laptoptassen

Ben je op zoek naar een cognac kleurige laptoptas? Deze vind je in ons ruime assortiment! In ons assortiment vind je cognac kleurige laptoptassen van veel verschillende topmerken, zoals Castelijn & Beerens en Burkely. Iedere cognac laptoptas is uitgerust met een gewatteerd laptopvak, hierdoor kan jij je laptop, ongeacht het formaat, overal veilig mee naar toe nemen. 

73 - 102 van 102 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Cognac laptoptassen: de klassieker  

Cognac laptoptassen klassiek, tijdloos en geven je look een stijlvolle twist. Ze zijn speciaal ontworpen om jouw laptop zo veilig mogelijk van A naar B te brengen. In ons assortiment vind je cognac laptoptassen in allerlei verschillende tinten, van glanzend tot mat. Bovendien biedt Travelbags tassen aan van verschillende formaten en prijsklassen. Topmerken als DSTRCT, Burkely en The Chesterfield bieden dankzij de nieuwste technieken een optimaal gebruiksgemak.  

De optimale bescherming van een cognac laptoptas 

Cognac laptoptassen zijn uitgerust met een gewatteerd laptopvak. Dit is een vakje in de tas die extra dik gewatteerd is, zodat je cognac laptop tegen harde stoten goed beschermd blijft. Hoewel dit je natuurlijk een erg veilig gevoel geeft, biedt niet elke laptoptas een optimale bescherming. Tegenwoordig worden veel tassen uitgevoerd met een laptopvak, in dat geval moet je het zien als een vak waar een laptop in past. Deze bieden bij dagelijks gebruik onvoldoende bescherming van je laptop tegen schade van buitenaf. Het is dan ook verstandig om een laptoptas te kopen die echt bescherming biedt aan jouw laptop, wij adviseren dan ook merken die hier echt in gespecialiseerd zijn. Ben je nog aan het twijfelen over welke soort laptoptas het beste bij je past? Dan kun je terecht op onze adviespagina voor meer informatie.  

Welk formaat moet jouw cognac laptoptas hebben? 

Cognac laptoptassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Belangrijk hierbij is om te weten hoeveel inch jouw laptopscherm is. Dit doe je door de diagonaal van jouw laptopscherm af te meten en dit om te rekenen naar inch. Daarnaast kan het ook handig zijn om de lengte, breedte en dikte van je laptop op te meten, zodat je precies weet welke cognac laptoptas genoeg ruimte biedt voor jouw laptop. Op onze adviespagina kun je vervolgens vinden welke tas het beste bij jouw laptop past.    

Cognac laptoptassen kopen bij Travelbags 

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over de cognac laptoptas? Dan kun je hem binnen 30 dagen retourneren. Heb je een vraag over een specifieke cognac laptoptas, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte cognac laptoptas. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels. Hier kan je de cognac laptoptas eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt. Succes met shoppen!