A Little Lovely Company schooltassen

Op zoek naar een vrolijke of stoere schooltas voor de allerkleinsten? Ontdek dan de veelzijdige collectie schooltassen van A Little Lovely Company. De schooltassen van A Little Lovely Company bieden voldoende ruimte voor het meenemen van de dagelijkse benodigdheden. Verkrijgbaar voor jongens en meisjes in verschillende modellen, kleuren en prints. En dat allemaal voor een betaalbare prijs! 

Filteren

1 - 18 van 18 artikelen

Aanbevolen

Little Legends rugzak kopen?

Little Legends is een Nederlands merk, opgericht in 2015 door Jeroen en Kim. Met twee kleine kinderen vonden zij het destijds lastig om leuke, hippe én aparte sneakers en accessoires te kopen. Tijd om van deze droom werkelijkheid te maken! In 2015 is hun droom werkelijkheid geworden en zijn zij samen Little Legends gestart. Little Legends is net even iets anders en een tikkeltje stoerder, iets wat modebewuste ouders voor de kleine legendes willen! De kinderrugzakken van Little Legends zijn vrolijk, stoer en verkrijgbaar voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. De rugzakken zullen niet alleen de kinderen aanspreken, maar ook zeker de modebewuste ouders! 

Little Legends kinderrugzakken

De kinderrugzakken van Little Legends zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes. Van verschillende dierenprints tot het gebruik van vrolijke kleuren, je vindt het allemaal terug in de collectie van Little Legends. Tijdens het ontwerp is overal over nagedacht. De kinderrugzakken zijn zo ontworpen dat er voldoende ruimte is voor het meenemen van de drinkbeker in het daarvoor bestemde netvakje. Ook hebben de Little Legends tassen aan de binnenzijde een naamlabel, zodat de tas altijd makkelijk herkend kan worden. En, niets is natuurlijk zo fijn als de allerkleinsten zonder problemen zelf de rugzak op de rug kan dragen. Dankzij de extra comfortabele schouderbanden is dit geen probleem! 

Little Legends rugzak online kopen bij Travelbags.be

Ben jij op zoek naar een betaalbare, kwalitatief goede én vrolijke kinderrugzak voor je zoon en/of dochter? Ontdek dan snel de veelzijdige collectie van Little Legends! Reken maar dat ze met veel plezier naar hun schooldag gaan met een rugzak van Little Legends! Tijdloos, betaalbaar en hartstikke stoer!