9.5 81620 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Mutsaers

  Familiebedrijf Mutsaers: kwaliteit & stijl

  Al meer dan 55 jaar produceert familiebedrijf Mutsaers met passie en beleving karaktervolle tassen. Elke tas wordt met de hand gemaakt in eigen werkplaats in Kaatsheuvel.

  9 artikelen
  Sorteer:
  9 artikelen
  1 / 1

  Lang geleden, toen de treinen nog op tijd reden liepen alle conducteurs en machinisten met een Mutsaers tas. Het Nederlandse merk Mutsaers is opgericht in 1962 en momenteel staat de derde generatie aan het roer. Elke tas wordt met de hand gemaakt, vanuit hun eigen werkplaats in Kaatsheuvel. Op dit moment zijn zij de enige leerfabrikant in Nederland. Het familiebedrijf vindt kwaliteit en stijl van tassen namelijk het belangrijkste wat er is.

  Kwaliteit & stijl

  Ze werken al jaren met een vaste leerlooierij in Italië en zijn daarmee gegarandeerd van het beste en mooiste leder. Het leer is namelijk gelooid met plantaardige extracten en vervolgens afgewerkt met natuurlijke oliën. Ze gebruiken alleen de toplaag van het leer, dat is het mooiste en ruikt het lekkerst. Vakmanschap heeft het merk hoog in het vaandel. Iedere tas wordt dan ook in Nederland met de hand gemaakt in hun eigen werkplaats in Kaatsheuvel. Vanuit daar en met hun gevoel voor stijl kunnen ze de mooiste, meest authentieke en karaktervolle tassen produceren. Dit is kenmerkend voor Mutsaers. Om een uniek kijkje achter de schermen te bieden stelt de familie hun atelier en fabriek open en hebben ze zelfs een Experience Store geopend. Elke dag streven ze ernaar om de perfecte tas te maken!

  De kwaliteit van Mutsaers vind je bij Travelbags.be

  Bij Travelbags.be vind je een ruim aanbod artikelen van het karaktervolle merk Mutsaers. Met een ruime keuze in ontwerpen en kleuren, zit er vast een favoriet voor je bij. Één ding is zeker: de tassen zijn allen voorzien van het beste en mooiste leer uit Italië. Houd onze website goed in de gaten voor de nieuwste tassen en lederwaren van dit bijzondere merk. Veel plezier met het uitzoeken van je favoriete aktetas!