9.5 85763 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Otto Kessler

  Otto Kessler handschoenen

  Trotseer het winterse weer met een paar stijlvolle en tijdloze handschoenen van Otto Kessler. 

  Categorieën
  30 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  30 artikelen
  1 / 1

  Met een paar handschoenen van Otto Kessler blijven handen de hele winter warm

  Het toonaangevende Duitse merk Otto Kessler weet klassieke handschoenen op de markt te brengen. De handschoenmaker Kessler zelf, vervaardigt de collectie handschoenen met de hand. De handschoenen van Otto Kessler zijn van topkwaliteit en worden gemaakt van de beste leersoorten. De handschoenen zijn nauwsluitend en opwarmend, zodat deze perfect past. Met een paar handschoenen uit de collectie van Otto Kessler trotseer je de kou.

  Otto Kessler handschoenen voor hem en haar

  Ontdek de unieke handschoenen collectie van Otto Kessler. Met een elegante accessoire maak je je winterse outfit compleet en weet je zeker dat je geen koude handen krijgt. De handschoenen van Otto Kessler worden met de hand gemaakt. Leuk om te weten: voor 1 paar handschoenen is er drie uur nodig om deze te vervaardigen. De handschoen bestaat dan ook uit 1800 steken. Comfort en design staan centraal bij het merk. De handschoenen worden met de hand gemaakt en tot in detail afgewerkt. Door de stijlvolle en tijdloze look kan een paar handschoenen perfect gecombineerd worden bij verschillende outfits. En niet voor niets zijn het handschoenen, ze zijn warm genoeg om te dragen tijdens koude winterdagen. Ze zijn voorzien van een extra warme voering en bijna alle handschoenen zijn voorzien van twee complete handschoenen!

  Bestel de handschoenen van Otto Kesler online bij Travelbags.be

  De collectie van Otto Kessler is verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Zo is er voor iedereen een passend exemplaar in de collectie te vinden. Van basic kleuren zoals zwart, bruin en zwart zijn er ook kleuren handschoenen verkrijgbaar in de collectie. De handschoenen van Otto Kessler worden met de hand gemaakt, van de beste leersoorten.