9.5 83546 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Roncato

  Roncato tassen & koffers in Italiaans design

  Roncato is een Italiaans merk dat tassen en koffers aanbiedt voor op reis en voor alledaags gebruik. 

  Producten van Roncato worden gekenmerkt door het moderne design, de innovatieve uitvoering en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Roncato bestaat sinds de jaren 70. In de beginperiode richtte het merk zich vooral op het produceren van attachékoffers. En niet zonder succes, want het duurde niet lang of Roncato werd marktleider op dat gebied. Het bedrijf bleef groeien en ontwikkelde nieuwe producten, zoals koffers van nylon en polyester. In de jaren 90 is Roncato begonnen met het ontwikkelen van koffers met een harde schaal. Vanaf 2000 is het aanbod uitgebreid met zachte tassen, koffers voor kantoor en leren accessoires. Vandaag de dag is Roncato een vertrouwd merk dat bekend staat om de goede kwaliteit van haar producten.

  Koffers van kwaliteitsmerk Roncato voldoen aan alle kwaliteits- en milieueisen

  Met een koffer van Roncato kiest u voor kwaliteit en een uniek en prachtig Italiaans design. Roncato is een kwaliteitsmerk, wat terug te zien is in de gebruikte materialen en de perfecte afwerking van de reisbagage. Roncato is continue bezig de kwaliteit te garanderen en te verbeteren, door middel van onderzoek en het invoeren van nieuwe productlijnen waarbij rekening wordt gehouden met de laatste kwaliteits- en milieueisen.

  Betaalbare, degelijke koffers en tassen van Roncato vindt u bij Travelbags.be

  Gaat u binnenkort op reis en wilt u kunnen vertrouwen op een degelijke koffer die er desondanks heel stijlvol uitziet? Of wilt u op kantoor de show stelen met een tas die uw collega’s naar adem doet happen? Kijk dan beslist op Travelbags.be. Daar vindt u een uitgebreid aanbod van koffers, tassen, beautycases en rugzakken van het merk Roncato. Allemaal in vele kleuren. Kies voor Italiaans design waar u lang plezier van hebt en die ook nog eens goed betaalbaar is. Ciao!