Rugzakken 10 liter

Rugzakken met een inhoud van 10 liter zijn perfect om te gebruiken voor korte tripjes. Ga je wandelen of op citytrip en wil je iedere dag wat spulletjes mee? Dan biedt een rugzak met een inhoud van 10 liter uitkomst! Rugzakken met een inhoud van 10 liter zijn te verkrijgen van veel verschillende topmerken en veel verschillende modellen. 

253 - 288 van 355 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

10 liter rugzakken voor je belangrijkste essentials 

Een rugzak van 10 liter is compact van formaat en hierdoor perfect wanneer je alleen je belangrijkste spullen wilt meenemen. De rugzakken van 10 liter zijn licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn perfect voor uitstapjes of als compacte tas voor dagelijks gebruik. In het assortiment van Travelbags kun je verschillende rugzakken van 10 liter vinden. Populaire merken als Fjallraven, Rains en Herschel Supply Co. bieden een ruime keuze aan kleuren en prints.  

Een tas met verschillende doeleinden 

Dankzij zijn formaat is de 10 liter rugzak uiterst geschikt voor verschillende doeleinden. De tas is ideaal te gebruiken voor kinderen als (basis)school rugzak. Daarnaast kunnen ook volwassenen plezier hebben van de rugzak. Een dagje weg of gewoon even snel de stad in: je spullen berg je snel en overzichtelijk op in de 10 liter rugzak. Dankzij een soepele ritssluiting, sluit je het hoofdvak gemakkelijk af en ben je klaar om de deur uit te gaan! Wil je de rugzak voor school gebruiken, maar twijfel je nog over het formaat? Bekijk dan onze keuzehulp voor het kiezen van het juiste formaat schooltas.

Kies een 10 liter rugzak die bij jou past 

In ons assortiment bieden we verschillende kleuren en modellen rugzakken van 10 liter aan. We hebben rugzakken met veel extra organisatievakjes zodat al je kleine spullen overzichtelijk opgeborgen kunnen worden. Dit is perfect wanneer je de rugzak als (basis)schooltas wilt gebruiken. Ben je er nog niet over uit wat voor soort schooltas je wilt? Lees dan ons advies over het kiezen van de juiste schooltas. Daarnaast zijn er rugzakken met één groot hoofdvak, zodat je al je spullen bij elkaar hebt in een vak. Wil je de rugzak gebruiken voor een actieve gelegenheid zoals een dag wandelen of een fietstocht? Dan is het handig om een tas te kiezen met ergonomische schouderbanden en een ademend rugpaneel. Lees hier meer over het kiezen van de juiste backpack voor sportieve activiteiten.