Rugzakken 40 liter

Ga je backpacken, wandelen, of ben je op zoek naar een rugzak die je zelfs zou kunnen gebruiken als handbagage tas? Dan is een rugzak van 40 liter dé tas voor jou! Hoe je de tas ook wil gaan gebruiken, in ons assortiment vind je voor alle doeleinden een perfecte rugzak. Ga je voor een echte outdoor rugzak van bijvoorbeeld Deuter of Osprey? Ga voor jouw perfecte tas!

37 - 72 van 137 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Maximale opbergruimte met een 40 liter rugzak 

De rugzakken van 40 liter zijn perfect voor de momenten waarop je veel spullen mee wilt nemen. Denk hierbij aan een vakantie, een backpackreis of tijdens een meerdaagse wandeltocht. In ons assortiment bieden we rugzakken aan die speciaal zijn ontworpen voor het backpacken en wandelen. Merken die hierin zijn gespecialiseerd zijn bijvoorbeeld Deuter en Osprey. Daarnaast bieden we ook 40 liter rugzakken aan die je ideaal kunt gebruiken als handbagage voor in het vliegtuig, zoals de 40 liter rugzakken van het merk CabinZero.  

Een 40 liter rugzak voor tijdens het backpacken 

Tijdens het backpacken is een 40 liter rugzak een ideale optie. Veel rugzakken bieden optimaal draagcomfort dankzij een speciaal design. De schouderbanden zijn gevoerd, het rugpaneel is ademend en vaak zijn de rugzakken voorzien van een borstriem en heupgordel. Dit zorgt voor stabiliteit tijdens het wandelen met de rugzak.  
Tijdens het backpacken moet je verschillende spullen mee en deze wil je overzichtelijk opbergen. Hierdoor is het verstandig om te kiezen voor een ruime rugzak met diverse vakken. Ben je van plan om een backpackreis te gaan maken? Bekijk dan onze keuzehulp en kom er achter waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een nieuwe 40 liter backpack.  

Een 40 liter rugzak als handbagage 

De 40 liter rugzak is ook perfect te gebruiken voor een vakantie met het vliegtuig. Merken als CabinZero hebben speciale rugzakken ontworpen die voldoen aan de eisen van een handbagagetas. Het formaat van de rugzak is belangrijk, omdat luchtvaartmaatschappijen regels hebben voor handbagage. Een 40 liter rugzak is een goede optie voor tijdens een vakantie dankzij het ruime interieur. Vaak is dit interieur voorzien van kleine organisatievakjes voor het bewaren van je kleine spullen. Reis je met het vliegtuig, maar twijfel je of een rugzak de juiste optie is voor jou? Bekijk dan ons aanbod aan handbagage koffers.