Blauwe rugzakken

Blauwe rugzakken zijn tijdloos en perfect voor elke dag. Blauw heeft een luxe uitstraling en wordt niet snel vies. In ons assortiment vind je blauwe rugzakken in verschillende design en modellen. Je kunt kiezen voor een rugzak met veel opbergruimte, een rugzak met optimaal draagcomfort of een tas met het hipste design. Je kunt blauwe rugzakken vinden van topmerken zoals Eastpak, Fjallraven en Herschel Supply Co.  

397 - 432 van 530 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Blauwe rugzakken in alle formaten 

Blauwe rugzakken komen voor in verschillende groottes. Daarom is het belangrijk om te bedenken hoeveel spullen jij mee wilt nemen in je rugzak. Ga je voor een grote rugzak met veel opbergvakjes en bijvoorbeeld een laptopvak? Of kies je voor een compact rugzakje die perfect is voor het bewaren van jou dagelijkse essentials? De blauwe rugzak is ook perfect te gebruiken als schooltas. Dankzij ons ruime aanbod aan blauwe rugzakken is er altijd een goede match te vinden. Wil je de rugzak gebruiken voor school, maar heb je geen idee wat voor formaat blauwe rugzak je nodig hebt? Bekijk dan ons advies voor het kiezen van het juiste formaat rugzak.

Welk design kies jij? 

De blauwe rugzakken zijn te kopen in verschillende modellen. Op onze website verkopen we rugzakken met een sportief design, rugzakken waarbij comfort voorop staat en rugzakken met een praktisch interieur. Wanneer je niet goed weet waarbij je op moet letten bij het kopen van een rugzak kun je ons advies bekijken. Het kan handig zijn om extra te letten op draagcomfort. Wanneer je de rugzak lang op de rug moet dragen is een comfortabel design belangrijk. Hierbij kun je erop letten dat de rugzak gewatteerde schouderbanden heeft die verstelbaar in lengte zijn.  

Vragen over een blauwe rugzak? 

Bij Travelbags helpen we je graag verder met het uitzoeken van een blauwe rugzak. Heb je een specifieke blauwe rugzak op het oog, maar heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast kun je langskomen in één van onze winkels. We helpen je graag met het uitzoeken van jouw ideale blauwe rugzak!