Skateboard rugzakken

73 - 88 van 88 artikelen

Aanbevolen

Maak kennis met skateboard rugzakken 

Skateboard rugzakken zijn stoer en sportief. De rugzakken zitten comfortabel op de rug en bieden bewegingsvrijheid tijdens het dragen. Vans en Dakine zijn topmerken in het ontwikkelen van skateboard rugzakken. Veel rugzakken hebben elastische banden aan de voorzijde voor het bevestigen van je skateboard waardoor je deze niet in de hand hoeft mee te nemen. Optimaal draagcomfort wordt geboden door verstelbare schouderbanden en een stevig handvat aan de bovenzijde.  

Ideaal als schooltas 

Een skateboard rugzak is perfect te gebruiken als schooltas. De meeste rugzakken zijn ruim genoeg voor het meenemen van dagelijkse schoolspullen zoals enkele boeken, een map en wat eten en drinken. Gebruik jij een laptop of tablet op school? Zoek dan een rugzak uit met een geïntegreerd laptopvak. Hierdoor bescherm je je laptop tegen krassen en stoten. Dankzij het sportieve design van de skateboard rugzak zit hij comfortabel op de rug. Dit is perfect wanneer je een lange schooldag hebt. Heb je meer tips nodig voor het kiezen van de juiste schooltas? Neem dan een kijkje op deze pagina.
Twijfel je over het formaat van de rugzak? Bedenk dan goed hoeveel spullen jij mee wilt nemen in de tas. Hier vind je een uitgebreid advies voor het kiezen van het juiste formaat schooltas.  

Comfortabel op de rug 

Comfort is erg belangrijk bij een skateboard rugzak. Kies daarom voor een tas met verstelbare schouderbanden. Wil je optimaal comfort? Dan is het verstandig om te kiezen voor een rugzak met een borstriem. Deze zorgt ervoor dat het gewicht gelijkmatig over je lichaam wordt verdeeld.  
Soms is het fijner om te rugzak in het echt uit te proberen. Dan kun je langskomen in één van onze winkels. Hier kun je de rugzak in het echt bekijken, uitproberen en op de rug passen.