Sport rugzakken

Op zoek naar een rugzak met een sportieve uitstraling? Een sportrugzak is dan wat je zoekt. De rugzakken zijn comfortabel en dus perfect om te gebruiken voor een wandeling, mee te nemen naar de sportschool of voor een sportieve reis. Deze sport rugzakken zijn er in verschillende kleuren, soorten en maten zodat jij kunt vinden wat bij jou past! 

73 - 108 van 368 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

 

Rugzakken met sportieve looks 

Een sport rugzak is een breed begrip. De sport rugzakken in ons assortiment zijn perfect voor sportieve activiteiten, maar veel rugzakken kunnen ook als schooltas gebruikt worden. Je kunt kiezen voor een rugzak dat is voorzien van een geïntegreerd laptopvak zodat je een laptop of tablet veilig meeneemt naar school. Kies je een rugzak met veel organisatievakjes of juist een tas met één groot hoofdvak? Heb je een sport rugzak op het oog, maar twijfel je of deze wel ruim genoeg is voor een schooltas? Wij geven graag advies voor het kiezen van het juiste formaat schooltas.  

Een sport rugzak voor lange reizen 

Wij verkopen diverse sport rugzakken met een grote inhoud. Deze rugzakken zijn perfect voor lange en sportieve reizen. Denk hierbij aan een trektocht of het maken van een bergwandeling. Comfort staat bij deze rugzakken voorop. De meeste rugzakken zijn voorzien van verstelbare, gewatteerde schouderbanden, een borstriem en een heupgordel. Deze zorgen er samen voor dat het gewicht gelijkmatig over het lichaam wordt verdeeld. Hierdoor is de belasting voor de schouders niet te groot. Het is essentieel dat je een goede backpack koopt voor je nieuwste avontuur. Wij helpen graag met het kiezen van de juiste backpack met ons backpack advies.  

Een sport rugzak koop je bij Travelbags 

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan sport rugzakken. Heb je een vraag over een rugzak? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je hier graag bij het beantwoorden van al je vragen. Wanneer je een keuze hebt gemaakt en de sport rugzak besteld bij Travelbags, gaan wij er alles aan doen dat jij je rugzak zo snel mogelijk in huis hebt. Ben je toch niet tevreden? Je kunt je bestelling binnen 30 dagen retourneren.