Zwarte rugzakken

Een zwarte rugzak is een echte must-have. De tas is makkelijk te combineren en gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor is de tas geschikt voor diverse gelegenheden. Of je nu op zoekt bent naar een zwarte schooltas, een zwarte werktas of een zwarte rugzak voor een citytrip, bij Travelbags ben je aan het juiste adres. Wij verkopen zwarte rugzakken van diverse topmerken zoals Eastpak, Rains en Bold Banana. Welke zwarte rugzak kies jij? 

37 - 72 van 742 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Een zwarte rugzak voor school of je studie 

Een zwarte rugzak is perfect voor dagelijks gebruik. Dankzij de klassieke en neutrale kleur is een zwarte rugzak gemakkelijk te combineren met elke outfit. Je kunt kiezen voor een effen rugzak of juist een rugzak met opvallende details. Wanneer je op zoekt bent naar een rugzak voor school is het belangrijk dat je het juiste formaat kiest. Een schooltas moet ruim genoeg zijn voor het meenemen van je dagelijkse schoolspullen. Daarnaast moet de tas ook niet te groot zijn waardoor je onnodig ruimte over houdt. Bekijk ons advies voor het kiezen van het juiste formaat schooltas.  
Ben je op zoek naar een rugzak voor je studie? Dan is een zwarte rugzak ook een goede optie. Een rugzak voor je studie moet aan andere eisen voldoen dan een tas voor de middelbare school.

Een zwarte rugzak voor je nieuwste avontuur 

Bij Travelbags vind je zwarte rugzakken voor al je avonturen. Ga je een dag wandelen, fietsen of een trektocht maken? Dan is het verstandig om een comfortabele zwarte backpack uit te zoeken. Deze rugzakken zijn speciaal ontworpen om bagage zo comfortabel mogelijk op de rug mee te nemen. Je vindt zwarte backpacks in diverse groottes en soorten. Het is belangrijk om de juiste backpack te kiezen voor jouw volgende avontuur. Daarom hebben wij enkele tips op een rijtje gezet voor het kiezen van de juiste backpack.

Zoek je nieuwe zwarte rugzak uit bij Travelbags 

Wij bieden zwarte rugzakken aan in diverse soorten en maten. Heb je een zwarte rugzak op het oog, maar heb je hier nog enkele vragen over? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Hier helpen we je graag verder bij het uitzoeken van je nieuwe zwarte rugzak. Daarnaast kun je een kijkje komen nemen in één van onze winkels. Onze winkelmedewerkers helpen je hier graag verder.