Schooltassen

1 - 36 van 379 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Compact je spullen meenemen 

Een kleine schooltas is perfect wanneer je niet veel boeken mee hoeft te nemen naar school. Daarnaast is een kleine schooltas ideaal wanneer je een laptop of tablet gebruikt in plaats van boeken. Dankzij het kleine formaat, berg je spullen compact en overzichtelijk op in een kleine schooltas. Bij Travelbags vind je kleine schooltassen van diverse merken zoals Rains, Eastpak en Fjallraven. Voor iedereen is een perfecte match te vinden! 

Kleine schooltassen voor de kleintjes 

Een kleine schooltas is perfect voor kinderen die naar de basisschool gaan. In een schooltas voor de basisschool hoeven vaak niet meer spullen dan een broodtrommel, een drinkfles en eventueel wat kleine spullen. Hierdoor is een kleine schooltas een ideale optie. Je vindt kleine schooltassen voor de basisschool van verschillende merken bij Travelbags. Ga je voor een school rugzak of juist voor een school schoudertas? Kies je voor een leuke print of juist een stoer effen design? Meer tips voor het uitzoeken van een schooltas voor de basisschool? Kijk dan hier.  

Naar de middelbare school met een kleine schooltas 

Wanneer je naar de middelbare school gaat is een kleine schooltas een ideale optie wanneer je niet veel spullen mee hoeft te nemen. Wanneer je bijvoorbeeld al je boeken in je kluisje bewaart of een tablet of laptop gebruikt voor school, is een kleine schooltas de perfecte keuze. Denk hierbij goed na over het model schooltas dat je kiest. Kies je voor een rugzak of juist voor een shopper of handtas? Wanneer je een laptop of tablet gebruikt voor school is het verstandig om te kiezen voor een schooltas met geïntegreerd laptopvak. Twijfel je of de kleine schooltas wel ruim genoeg is voor jou? Op deze pagina vind je onze tips voor het kiezen van het juiste formaat schooltas. 

Een kleine schooltas voor studenten 

Een kleine schooltas is ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een nieuwe schooltas. Wanneer je begint met studeren heb je meestal niet veel meer nodig dan een laptop, een schrift en enkele kleine spullen. Hierdoor is een kleine schooltas het ideale formaat. Zorg ervoor dat je een schooltas kiest die je comfortabel meeneemt. Hier vind je meer tips voor het kiezen van een schooltas voor studenten.