Leren schooltassen

Steel de show met een leren schooltas. Leren schooltassen zijn van hoge kwaliteit dankzij het gebruik van hoogwaardig leer. Hierdoor krijgt de tas karakter naarmate je hem langer draagt. Je kunt kiezen voor een elegante leren schooltas die je over de schouder draagt of juist voor een stoere leren rugzak. Waar je ook naar op zoek bent, bij Travelbags ben je aan het juiste adres. Wij verkopen leren schooltassen van diverse merken zoals Cowboysbag en Burkely. Voor iedereen is de perfecte match te vinden.

37 - 72 van 219 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

The Chesterfield Brand
249,95

Welk model kies jij? 

Leren schooltassen zijn te vinden in het design van een schoudertas, een handtas of een rugzak. Kies een model dat bij jouw wensen past. Een rugzak is ideaal wanneer je de tas veel moet dragen en veel spullen meeneemt. Een schoudertas of handtas is een stijlvolle keuze die vaak veel organisatievakjes hebben. Daarnaast is het goed om te bedenken hoeveel opbergruimte je nodig zult hebben. Kies je bijvoorbeeld voor een leren schooltas met laptopvak of juist zonder? Nog tips nodig bij het kiezen van een leren schooltas? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste schooltas.
Leren schooltassen zijn, zoals de naam al zegt, perfect voor school te gebruiken, maar dat is niet hun enige functie. Wanneer je op citytrip of een dagje weg gaat, kun je de tas ook perfect gebruiken. Hierdoor zal de tas vaak van pas komen en zal hij niet ongebruikt op de plank blijven liggen.  

Een stijlvolle keuze 

Leren schooltassen zijn van een hoge kwaliteit. Hoogwaardig leer zorgt ervoor dat de tas lang mooi blijft en dat je er extra lang van kunt genieten. Leer is een materiaal met karakter dat met de jaren alleen maar mooier wordt. Ben je op zoek naar een leren tas die je niet per se voor school wilt gebruiken? Bekijk ons volledige aanbod leren tassen.