Secrid Twin Wallet

De Twin Wallet van Secrid biedt maximale ruimte in een compact en elegant design. Deze handige portemonnee is geschikt voor iedereen die veel pasjes heeft.

1 - 19 van 19 artikelen

Aanbevolen

Secrid Twin Wallet

Secrid is een oer-Hollands merk dat in 2009 werd opgericht. Hoewel het merk relatief jong is, heeft Secrid op succesvolle wijze de harten van consumenten wereldwijd verovert. Het begon allemaal met de aluminium Cardprotector die optimale bescherming bood aan pasjes. Deze pashouder was helemaal niet standaard, integendeel. Door middel van een technisch, slim design kunnen pasjes namelijk in één beweging trapsgewijs uit de houder springen. Zo is de juiste pas in een handomdraai gepakt om te betalen. Deze Cardprotector is nog steeds onderdeel van de Secrid collectie en staat zelfs aan de basis van ieder ontwerp. Iedere Secrid portemonnee heeft tenminste één cardprotector en de Twinwallet heeft er zelfs twee. Zo kunnen alle benodigde pasjes overal mee naartoe worden genomen.

Twin Wallet: dubbel zoveel ruimte

De Twin Wallet van Secrid is de ultieme oplossing voor wie veel pasjes mee wil nemen in een zo compact mogelijke portemonnee. Verdeel tot wel twaalf pasjes over de twee geintegreerde Cardprotectors en berg tot vier extra pasjes, geld en bonnetjes op in het elegante leren omhulsel. De portemonnee kan gesloten worden met een drukknoop die de stijlvolle look compleet maakt. Iedere Secrid portemonnee wordt in een sociale werkplaats in Leiden in elkaar gezet en ook het leer is van Nederlandse bodem. Door het gebruik van diverse leersoorten brengt Secrid variatie aan in de collectie en kan iedereen een favoriet kiezen.

Shop een favoriete Twin Wallet online

Op zoek naar een compacte portemonnee? Shop dan een Twin Wallet van Secrid op Travelbags. Deze kleine portemonnee biedt veel ruimte aan tot wel zestien pasjes en beschermt deze tegen ongewenst uitlezen. Veiligheid, kwaliteit en een stijlvol design zijn dan ook drie woorden die de Secrid wallets perfect omschrijven.