Spikes & Sparrow 

Het Nederlandse merk Spikes & Sparrow biedt een grote collectie tassen, uitgevoerd in een schitterende kwaliteit. Wat vooral opvalt bij de tassen van Spikes & Sparrow is de vintage-stijl en het stoere en grove leer. Bekijk het aanbod zakelijke tassen, rugtassen, schoudertassen en crossovers.

1 - 25 van 25 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Spikes & Sparrow

Dankzij deze robuuste uitvoering kunnen de tassen gedragen worden door zowel mannen als vrouwen, in alle leeftijden. Het leer van de Spikes & Sparrow tassen wordt alleen maar mooier Elke tas is voorzien van vele praktische vakken, zodat de tas elke dag gebruikt kan worden en deze mee kan nemen waar je ook naartoe gaat. Het is zelfs aan te raden om de tas dagelijks te gebruiken, want het leer van de tas wordt alleen maar mooier naarmate de tas vaker gebruikt wordt. De tassen van Spike & Sparrow hebben een lange, verstelbare schouderriem, zodat je altijd je handen vrij hebt. De tassen zijn er in diverse soorten en maten: ze zijn er als handtas, maar ook als tas voor naar het werk, naar school of op reis. Ze hebben een tijdloze look en ontstijgen de vluchtige trends die er zijn op tassengebied. Een leren tas van Spikes & Sparrow is dus gewoon altijd mooi. En ze zijn dus ook bij elke outfit te dragen, wat wel zo gemakkelijk is. Eén van de belangrijkste series, is de Bronco serie.

Leren Spikes & Sparrow-tassen voor werk, school of shoppen? Travelbags.be!

Een mooie, kwalitatief hoogwaardige leren tas voor het werk is snel gevonden met de ruime collectie van Spikes & Sparrow. Maar ook naar een ruime en stevige tas voor naar school hoef je niet lang te zoeken. Of heb je liever een klein tasje om gemakkelijk mee te nemen tijdens het shoppen? Je weet welk merk je moet hebben. Je vindt diverse soorten tassen van Spikes & Sparrow bij Travelbags.be.