Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Logo 1

Stanley

Met de flessen van Stanley kan je altijd genieten van warme koffie en thee of verfrissend koud water! Met meer dan 100 jaar ervaring is Stanley dé specialist op het gebied van thermosflessen waarin de kracht van staal en vacuümisolatie is gefuseerd. Ook Bekijk de Stanley ideale lunchboxen van roestvrij staal om mee te nemen. Bekijk de Stanley collectie bij Travelbags!

1 - 24 van 24 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Stanley: gebouwd voor het leven

Ontstaan uit de uitvinding van William Stanley Jr. heeft het merk Stanley inmiddels een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Het merk veranderde de manier waarop warme dranken geconsumeerd werden en fuseerde in 1913 de kracht van staal met vacuümisolatie in één draagbare fles. De thermosflessen zijn perfect om te gebruiken tijdens werkdagen, autoreizen en outdoor avonturen. Stanley blijft zich ontwikkelen door tijdloze maar moderne oplossingen te bieden voor alle avonturen.

Duurzaamheid bij Stanley

Bij Stanley geloven ze dat door uitvindingen een meer duurzaam leven en een betere wereld gecreëerd kan worden. Wat centraal staat bij het ontwerpen van de producten is functionaliteit en duurzaamheid. De producten worden gemaakt om een leven lang mee te gaan. Daarnaast geeft Stanley voorrang aan gerecyclede en geupcyclede materialen in de producten. Zo werkt Stanley samen met leveranciers die voldoen aan de hoge normen omtrent het milieu.

Stanley bij Travelbags

Bij Travelbags vind je een grote collectie van de producten van Stanley bestaande uit verschillende drinkflessen, thermoskannen en lunchboxen. De drinkflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten zodat er altijd een fles in jouw tas past. Zo kan je altijd genieten van warme koffie en thee of verfrissend water. Bekijk de Stanley collectie bij Travelbags en kies voor jouw favoriete fles!