Kipling schoudertassen

Schoudertassen van Kipling; Al meer dan een decennia veel gedragen schoudertassen door zowel jongeren als ouderen. Deze schoudertassen van Kipling verdwijnen niet uit het straatbeeld omzet de tassen garant staan voor kwaliteit. Daarnaast blijft Kipling zich ook ontwikkelen een wordt er goed gekeken naar trends en fashion ontwikkelingen. De nieuwste schoudertassen van Kipling zijn daarom niet alleen degelijk en van hoge kwaliteit, maar gaan meer richting fashionable en hoge kwaliteit. Dus ook als je op zoek bent naar een trendy en modieuze schoudertas, kun je kiezen voor een Kipling schoudertas.

1 - 36 van 59 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

De kenmerkende kwaliteit van Kipling schoudertassen

De kwaliteit van Kipling schoudertassen is van uitzonderlijk niveau. Dit komt onder ander door het oersterke Nylon waar het grootste gedeelte van de tassen van gemaakt van zijn. Niet kapot te krijgen, maar toch bijzonder licht van gewicht en ook nog eenvoudig schoon te maken.

Waar veel tassenmerken gebruik maken van ijzeren ritsen of metalen ritsen, maakt Kipling gebruik van ritsen die gemaakt zijn van dik plastic. Dit maakt de ritsen erg duurzaam en daarnaast blijven ze ook langer soepel omdat ritsen van plastic niet zo snel kunnen verbuigen, wat vaak resulteert in een stroeve rits. De stiksels van Kipling schoudertassen zijn dik, waardoor deze niet loslaten, ook niet bij veel gewicht in je tas.

Welke Kipling schoudertas kies jij?

De Kipling schoudertassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en kleuren. De meeste keuze vind je in de kleuren blauw en zwart, maar er is ook een ruim aanbod in wat minder standaard kleuren zoals groen, grijs of roze.

Veel schoudertassen hebben een afneembare schouderriem, zodat je de tas ook als handtas of crossbody kunt dragen. Veel tassen zijn echte casual tassen die geschikt zijn voor meerdere activiteiten en doeleinden, maar er zijn bijvoorbeeld ook zakelijke Kipling schoudertassen. Deze tassen hebben een iets formelere look een zijn zeer geschikt voor werk. Bijvoorbeeld de schoudertassen uit de Superworker serie van Kipling.

Vind je het lastig kiezen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij adviseren je graag en kunnen eventuele vragen beantwoorden, zodat jij de juiste keuze maakt!