Trolleys 50 liter

Een trolley van 50 liter is een geschikte inhoud om te gebruiken als handbagage. In ons assortiment vind je zowel twee- als vierwiel trolleys met een inhoud van 50 liter. Je vindt 50 liter trolleys van alle topmerken, in diverse fomaten en in veel verschillende kleuren. Voor welke trolley ga jij?

37 - 72 van 126 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Trolleys 50 liter: compact en licht 

Trolleys met een maximale inhoud van 50 liter zijn ideaal om te gebruiken als handbagage koffer. Dankzij het compacte model, is de 50 liter trolley een echt lichtgewicht, en makkelijk over mee naartoe te nemen. In ons assortiment vind je 50 liter trolleys van verschillende aanbieders. Merken als CarryOn, Samsonite en American Tourister, bieden dankzij steeds beter wordende technieken een optimaal gebruiksgemak. 

Reizen met een 50 liter trolley 

50 liter trolleys hebben een kleine inhoud, waar al het hoognodige in past. Ze zijn daarom geschikt voor reizen die niet langer duren dan drie dagen. Denk hierbij aan een weekendje weg, een korte stedentrip of een zakenreis. Als de 50 liter trolley niet meer weeg dan 10 kg, dan hij meestal mee aan boord van een vliegtuig. Wat deze regels precies zijn, is per luchtvaartmaatschappij anders. Check daarom voordat je op reis gaat, goed wat de normen van jouw luchtvaartmaatschappij zijn. Zo ga je zonder stress op tijd. Twijfel je nog over wat voor soort trolley het beste bij jouw reis past? Bekijk dan onze uitgebreide adviespagina.  

Voor iedereen een geschikte 50 liter trolley 

Wij bieden 50 liter trolleys in allerlei verschillende formaten, kleuren en motieven. Verder bieden wij 50 liter trolleys met twee en vier wielen. Met een 50 liter trolley met twee wielen, kan je de trolley makkelijk trekken, terwijl je met een vierwieler makkelijk naast je kan laten rijden. In ons assortiment vind je harde en zachte 50 liter trolleys. Harde 50 liter trolleys zijn perfect voor een vliegreis. Deze trolleys zijn stevig en beschermen je bagage tegen hardhandig gebruik tijdens een douanecontrole. Zachte 50 liter trolleys zijn daarentegen heel goed te gebruiken tijdens een auto- of busrit. Deze 50 liter trolleys zijn flexibel en makkelijk in vorm aan de passen. Hierdoor passen ze perfect in een volle achterbak. Hier lees je meer over de verschillen tussen harde en zachte trolleys.