Trolleys op wielen

Trolleys op wielen zijn perfect om te gebruiken tijdens vakanties. Of je nou op reis gaat met het vliegtuig, de auto of de trein, wielen aan je trolley maken je reis een stuk aangenamer. Je moet alleen nog beslissen of je een trolley met twee of met vier wielen wil. Je vindt zowel twee- als vier wiel trolleys in ons assortiment van verschillende topmerken.

73 - 108 van 1.608 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Trolleys op wielen, perfect voor op vakantie 

Trolleys met wielen maken elke reis een stuk aangenamer. Dankzij de wielen is het tillen van een zware koffer verleden tijd, en kun je jouw trolley makkelijk met je meetrekken. In ons assortiment vind je trolley met wielen voor lange en korte reizen. Ontdek de trolleys met wielen van topmerken als CarryOn, Samsonite en American Tourister.  

Trolleys met vier wielen, of twee wielen? 

Bij travelbags vind je trolleys op twee wielen en trolleys op vier wielen. Trolleys op twee wielen worden ook wel ‘upright trolleys’ genoemd. Deze trolley kun je makkelijk achteroverkantelen, en achter je aan slepen. De trolley heeft stevige wielen, waardoor hij makkelijk te gebruiken is op stoepranden, of ruwe ondergronden. Trolleys op vier wielen worden ook wel ‘spinner trolleys’ genoemd. Deze trolleys kun je rechtop laten staan, en makkelijk naast je laten rijden. Hierdoor wordt je arm minder belast en kun je makkelijk doorlopen. De wielen kunnen 360 graden draaien, waardoor de trolley in alle richtingen kan rijden. Wil je meer weten over de verschillen tussen trolleys op twee wielen en trolleys op vier wielen? Bekijk dan onze uitgebreide adviespagina.  

Reizen met een trolley op wielen 

Ons assortiment biedt trolleys op wielen van verschillende formaten. Handbagage trolleys op wielen zijn ideaal voor hoognodige bagage. Deze trolleys worden doorgaans gebruikt voor reizen die niet langer duren dan twee dagen. Kleine trolleys op wielen zijn wat ruimer en zijn te gebruiken voor reizen van maximaal één week. Middelgrote trolleys op wielen zijn redelijk ruim, waardoor ze ideaal zijn voor een vakantie van ongeveer drie weken. De grote trolleys op wielen hebben plaats voor een hele garderobe. Je kunt deze trolleys gebruiken voor lange reizen, of voor reizen met meerdere personen. Ontdek op onze kofferadviespagina meer over verschillende formaten.  

Trolleys op wielen koop je bij Travelbags 

travelbags heeft een breed assortiment met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over een trolley op wielen? Dan heb je veertien dagen om het product te retourneren. Heb je vragen over een specifieke trolley op wielen, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van jouw perfecte trolley op wielen. Succes met shoppen!