Vaude

Op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke tas? Dan zijn de tassen van het merk Vaude hier perfect voor. De handige rugzakken, schoudertassen en toilettassen van het merk zijn stuk voor stuk niet alleen duurzaam, maar hebben ook een opvallende uitstraling.

1 - 36 van 81 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Duurzame Vaude Tassen

De duurzame tassen van het merk Vaude staan bekend om hun vederlichte gewicht, compactheid en sportieve uitstraling. Het merk Vaude heeft veel aandacht voor het duurzaam ontwikkelen van haar kwalitatieve en innovatieve assortiment.

Vaude is een van de bekendste Europese merken op het gebied van bergsport en staat bekend om de uitgebreide collectie met vooral functionele eigenschappen. Ook milieuvriendelijkheid speelt hierin een belangrijke rol. Vaude weet als geen ander om een Vaude collectie op de markt te brengen, waar duurzaamheid een belangrijke rol in speelt. De handige rugzakken, schoudertassen en toilettassen van het merk zijn stuk voor stuk duurzaam en hebben een opvallende uitstraling.

Milieuvriendelijke tassen en koffers van Vaude

De ruime ervaring die Vaude heeft in het fabriceren van kwalitatieve producten blijkt uit hun zeer complete rugzakken en reistassen assortiment. Denk hierbij aan gewatteerde schouderbanden, waterafstotend materiaal, verstelbare borstriemen, indien van toepassing soepele wieltjes of regenhoezen waardoor de Vaude tassen je maximaal comfort bieden in elke weersituatie. Daarnaast houden de Vaude rugzakken rekening met ruime compartimenten voor voldoende opslag en hebben de tassen een aparte locatie voor de laptop met de juiste bescherming. De tassen van Vaude zijn bovendien erg praktisch in gebruik. Of je nu naar je werk gaat met een sportieve rugzak van Vaude of de berg gaat beklimmen. De collectie van Vaude heeft voor iedere activiteit een perfecte tas in de collectie. Zelfs op reis gaan kan met een praktische Vaude reistas.

Vaude tas online bestellen

Alle producten uit de Vaude collectie worden milieuvriendelijk geproduceerd en de producten zijn voorzien van de 'Green Shape Label'. Het Duitse merk zet zich volledig in om constant te innoveren, op een zo verantwoordelijk mogelijke manier. Travelbags.be is officieel dealer van het merk Vaude. Bij ons kun je terecht voor een volledige garantie. Kies uit de veelzijdige collectie van Vaude en vindt een favoriet waar je je avontuur mee kan beginnen.