XD Design

De tassen van het Nederlandse merk XD Design hebben niet alleen een strak design, maar zijn er ook voor gemaakt dat het voor zakkenrollers lastig gemaakt wordt om iets uit jouw tas mee te nemen. De anti-diefstal tassen zijn gemaakt van een snijvast materiaal, waardoor jij onbezorgd van de omgeving kunt blijven genieten.

1 - 24 van 24 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

XD Design collectie

XD Design, een merk van Nederlandse bodem met een bijzondere collectie. De rugzakken uit deze collectie zijn namelijk diefstalproof. De ontwerper vond dat er een tas op de markt moest komen om reizigers een veiliger gevoel te geven tijdens het reizen. Met een tas op de rug hebben reizigers vaak geen overzicht en zelfs vaak niet door dat er een wildvreemde aan of zelfs in de tas zit. Wereldwijd zijn er dagelijks ongeveer 400.000 zakkenrollers actief, natuurlijk veel te veel. De ontwerper van XD Design vond dit een reden om een collectie rugzakken te ontwerpen die dit moet voorkomen. Met deze achterliggende gedachte zijn de rugzakken van XD Design ontworpen, en dat met veel succes!

Diefstalproof met de rugzakken van XD Design

De collectie van XD Design bestaat uit rugzakken voor mannen en vrouwen. De collectie is duidelijk te herkennen aan het kleurgebruik en de modellen. De rugzakken uit de collectie zijn diefstalproof door de verborgen ritsen en snijbestendig materiaal. Dit zorgt ervoor dat het voor zakkenrollers relatief moeilijk is om binnen no time alle waardevolle spullen uit de rugzak te halen. De rugzakken uit de collectie zijn ideaal om te gebruiken als schooltas of voor zakelijk gebruik. De tassen bieden voldoende ruimte voor het meenemen van een laptop, tablet en overige documenten. Zelfs voor de gebruiker die geregeld met trolley reist, kan een tas uit de XD Design collectie meenemen door deze eenvoudig op de trolley te bevestigen.

Online XD Design rugzakken op Travelbags.be

De rugzakken van het merk zijn te herkennen aan de minimalistische uitstraling en de bijzondere functionaliteiten. De rugzakken zijn niet alleen diefstalproof, ze zijn daarnaast comfortabel door het lichte gewicht en hebben ze reflecterende strepen. Op deze manier kan iedere reiziger veilig reizen. Dat niet alleen want de tassen zijn ook voorzien van een geïntegreerde USB oplaadpoort, zodat reizigers onderweg ook hun smartphone, tablet en laptop kunnen opladen. Ook nieuwsgierig geworden naar de rugzakken van XD Design of wil jij dieven ook te slim af zijn? Op Travelbags.be is een ruim assortiment verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Eén van de populairste series, is de serie Bobby.