87891 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  American Tourister

  234 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  234 artikelen
  1 / 8
  ...

  American Tourister: kleine prijs, grote koffer

  In 1933 werd American Tourister opgericht door de Pool Sol Koffler. Met American Tourister had Sol één belangrijk doel voor ogen: een product maken dat veel duurzamer was dan dat van zijn concurrenten, maar wel voor dezelfde lage prijs. Voor hem betekende dat hij in de tijd van de Grote Depressie koffers wilde maken die voor 1 dollar verkocht werden. En het werd een succes! American Tourister bleef dankzij de innovatieve Sol voorlopen op de concurrenten. Zo was het bedrijf bijvoorbeeld de eerste die een koffer maakte van vinyl en gegoten plastic. Het merk viel zo op bij klanten, maar ook bij concurrenten als Samsonite. In 1993 werd American Tourister overgekocht door Samsonite en veranderde de merknaam in American Tourister bij Samsonite.

  Reistassen, koffers en laptoptassen

  Travelbags.be biedt u het complete American Tourister assortiment aan: van handtassen en laptoptassen tot koffers. Dit assortiment is geschikt voor iedere reis, doel en doelgroep. Denk hierbij aan de verschillende kleuren hardschalige koffers die uitermate geschikt zijn voor de ruwe behandeling op het vliegveld. Of aan de spinner – een trolley met vier wielen - die u door het gangpad van de trein of het vliegtuig gemakkelijk kunt voortduwen. Ook zijn er van American Tourister verschillende soorten zachte koffers, die erg praktisch zijn als u met de auto reist of een weekendje weg gaat.

  American Tourister direct online bestellen

  Voor de aanschaf van een American Tourister koffer ben je bij Travelbags.be aan het juiste adres. Travelbags.be is de grootste online specialist in bagage en (reis)tassen. Uiteraard vind je hier veel producten van American Tourister, maar ook van Samsonite bieden wij mooie modellen aan.

  Heb je de perfecte American Tourister (reis)tas gevonden? Bij Travelbags.be kun je deze meteen online bestellen. Doorloop de stappen van het bestelproces, bevestig je bestelling en wacht rustig af totdat je koffer of tas thuis bezorgd wordt.