9.5 87008 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  American Tourister Soundbox

  American Tourister Soundbox

  De Soundbox uit de serie van American Tourister is het ultieme reisgezel van Cristiano Ronaldo. Deze zomerse en speelse collectie biedt optimale ruimte aan iedere reiziger. De collectie biedt lichte koffers in opvallende kleuren.

  27 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  27 artikelen
  1 / 1

  De koffers van American Tourister zijn al sinds 1933 een begrip. Deze betaalbare koffers zijn innovatief, sterk en opvallend. Al decennia lang gebruikt American Tourister de techniek en kennis die vanaf de oprichting van het merk in het bedrijf aanwezig is. Deze ervaring werd in 1993 samengevoegd met de jarenlange ervaring van Samsonite, toen het merk werd overgenomen. De merknaam veranderde officieel in American Tourister by Samsonite maar de filosofie om sterke koffers met een eerlijke prijs te vervaardigen bleef bestaan. 

  De favoriet van Cristiano Ronaldo: American Tourister Soundbox 

  Real Madrid voetballer Cristiano Ronaldo is de merkambassadeur van American Tourister. Zijn favoriet uit de collectie is de Soundbox vanwege zijn lichtgewicht en het opvallende design wat vrijwel meteen in het oog springt, waar je ook naartoe reist. De Soundbox collectie van American Tourister heeft een duidelijke inspiratiebron: muziek. Het ontwerp met de lijnen in een cirkel doet denken aan een LP, met als hart het logo van American Tourister. Deze retro langspeelplaten zijn inmiddels al een aantal jaren zeer populair, met name ook bij de jongere generatie. De Soundbox koffers zijn dan ook bijzonder geschikt voor een jongere doelgroep. Verkrijgbaar in diverse speelse kleuren is deze serie perfect voor wie het reizen een vrolijk tintje wil geven. De Soundbox koffers zijn gemaakt van stevig polypropyleen waardoor ze bagage optimaal kunnen beschermen. De ritssluiting biedt flexibiliteit en kan worden bevestigd in het vaste TSA slot. De trolleys zijn uitbreidbaar, wat ideaal is voor de reiziger die graag souvenirs koopt op de plek van bestemming. De Soundbox koffers zijn de eerste hardschalige koffers in het assortiment van American Tourister die de mogelijkheid tot uitbreiden bieden. Hoe vol de koffer ook zit, dankzij de vier soepele wielen is hij altijd comfortabel te vervoeren. De Soundbox koffers zijn in diverse formaten verkrijgbaar, waardoor iedere reisliefhebber een exemplaar uit deze serie kan kiezen. 

  Bestel American Tourister Soundbox koffers online bij Travelbags.be

  De stevige Soundbox koffers van American Tourister zijn ruim, licht en kleurrijk en hebben ook nog eens drie jaar fabrieksgarantie. Bestel een Soundbox koffer bij Travelbags.be en deze wordt gratis thuisbezorgd. Met een Soundbox uit de collectie van American Tourister aan je zijde, kan je volgens Cristiano Ronaldo echt zijn wie je bent. Elke reis brengt unieke herinneringen, nieuwe ervaringen en geweldige verhalen mee terug.