88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Hoe voorkom je beschadigingen op je koffer?

  Reizen

  Je kunt je geluk niet op wanneer je net een splinternieuwe koffer hebt gekocht en hier vol trots mee over het vliegveld loopt. Totdat je hem op de plek van bestemming van de bagageband afvist vol met krassen. Dat was dan weer niet de bedoeling. Wij geven je tips om beschadigingen aan je koffer te voorkomen.

  Kofferhoes

  De makkelijkste manier om een krassen en beschadigingen aan je koffer te voorkomen is door een kofferhoes te gebruiken. Kofferhoezen zijn gemaakt van  flexibele stoffen en zijn makkelijk over de koffer heen te trekken. Als de kofferhoes vies wordt, kun je hem gewoon in de wasmachine doen. Ook erg makkelijk: Met een kofferhoes herken jij je koffer makkelijk op de bagageband. 

  Sealen

  Een andere optie is om je koffer te laten sealen op het vliegveld. Met sealen komt er een dun laagje folie om je koffer. Ze gebruiken hiervoor krimpfolie zodat de folie stevig om de koffer heen zit. De folie is doorzichtig waardoor jij je koffer nog steeds makkelijk kunt herkennen op de bagageband. Door de folie voorkom je beschadigingen aan je koffer en zorg je ervoor dat mensen niet bij de inhoud kunnen komen.

  Handbagage

  Ga je een korte trip maken en voldoet een handbagage model? Kies hier dan voor. Dan hoef je je koffer niet in te checken en houd je hem gewoon bij je in de cabine. Zo weet je zeker dat er geen beschadigingen op de koffer komen.

  Ribbelstructuur

  Mocht je niet willen gaan voor bovenstaande opties, dan kun je het beste kiezen voor koffer met een ribbelstructuur. Hier zijn krassen minder zichtbaar op.

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie