Mini koffers

1 - 36 van 758 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

De mini koffer is jouw kleinste reismaat 

Mini koffers zijn koffers die ruimte hebben voor 6 tot 11 kg bagage, en hebben dankzij hun compacte interieur een inhoud van tussen de 25 en 45 liter. Ons assortiment biedt mini koffers van maximaal 55 centimeter hoog. De populairste aanbieders van mini koffers zijn CarryOnSamsonite en American Tourister. Mini koffers hebben meestal twee of vier wielen. Met twee wielen kun je een koffer makkelijk trekken, terwijl je met vier wielen de koffer zonder moeite naast je kan laten rijden. 

Weekendje weg of stedentrip? Gebruik de mini koffer! 

Ben jij niet langer dan twee dagen op reis, en wil je alleen het hoogstnodige meenemen? Gebruik dan de mini koffer. Mini koffers zijn speciaal ontworpen voor kleine reizen, en zijn dus lekker compact. Je kan daardoor de koffer makkelijk opbergen in bijvoorbeeld een volgepakte achterbak. Dankzij de eenvoudige ritssluiting van de mini koffer, gaat jouw bagage veilig van A naar B zonder schade. Reis je met het vliegtuig, dan mag je de mini koffer meestal mee aan boord nemen. Voor wie van plan is een langere reis te maken, kan beter op zoek gaan naar een grote koffer. Wil jij weten welk formaat het beste bij jouw reis past? Neem dan een kijkje op onze uitgebreide adviespagina.

Een mini koffer voor de kleinste reizigers 

Voor kinderen is een mini koffer de ideale koffer. Ze kunnen in de mini koffer makkelijk hun spulletjes kwijt, en de koffer is makkelijk mee te slepen. In ons assortiment bieden we voor kinderen mini koffers in allerlei vrolijke kleuren en motieven. De favoriete koffer voor jouw kleine vind je tussen onze kinderkoffers.

Let op bij het reizen met een mini koffer 

Reis je met het vliegtuig dan mag je met de mini koffer meestal niet meer dan 10 liter meenemen. Daarnaast hebben luchtvaarmaatschappijen strenge regels m.b.t de buitenafmetingen. Wat de toegestane afmetingen van de mini koffer precies zijn, verschilt per luchtvaartmaatschappij. Check daarom altijd voor je op reis gaat wat de normen zijn, en neem bij twijfel contact op met je luchtvaartmaatschappij.