Groene koffers

Groene koffers van alle topmerken vind je bij Travelbags. Opzoek naar een groene koffer om mee te nemen als handbagage? Of toch liever een opvallende groene koffer om mee te nemen op zomervakantie? Bij ons ben je aan het juiste adres.

37 - 72 van 286 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Groene koffers voor op reis 

Groene koffers zijn echte eyecatchers. In ons assortiment vind je groene koffers in allerlei verschillende tinten, formaten en motieven; van leger- tot gifgroen. Travelbags biedt groene koffers van topmerken als Samsonite, CarryOn en American Tourister. Met hulp van de nieuwste technieken bieden deze merken een optimaal gebruiksgemak voor op reis.  

Voor iedereen een groene koffer 

In ons assortiment vind je verschillende maten koffers in de kleur groen. We maken onderscheid tussen handbagage, kleine, middelgrote en grote groene koffers. Handbagage groene koffers zijn ideaal voor reizen die niet langer duren dan drie dagen. Kleine groene koffers bieden iets meer ruimte, en zijn geschikt voor reizen van ongeveer een week. Middelgrote groene koffers zijn aardig ruim en worden doorgaans gebruikt voor reizen van maximaal drie weken; ideaal voor de zomervakantie! Grote groene koffers hebben plaats voor een hele garderobe. Gebruik de grote groene koffer daarom voor lange reizen. Wil jij meer weten over welke koffer het beste bij jouw reis past? Bekijk dan ons uitgebreide advies.  

Let goed op bij het reizen met een groene koffer 

Bij het reizen met een groene koffer is het altijd handig om voor de reis een kijkje te nemen op de website van jouw luchtvaartmaatschappij. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, en ga je zonder zorgen op reis. Per luchtvaartmaatschappij verschilt namelijk de maximaal toegestane massa van een groene koffer. Handbagage koffers mogen meestal, als ze niet meer wegen dan 10 kg, mee aan boord van het vliegtuig.  

Welke groene koffer moet je kiezen? 

Weet je nog niet welke groene koffer het beste bij je past? Niet getreurd! Je kunt altijd een kijkje nemen in een van onze winkels. Daar kun je ze op je gemak uitproberen, en staat het winkelpersoneel klaar om je te helpen met als je vragen. Zo weet je zeker dat je op reis gaat met jouw ideale groene koffer. Succes met shoppen!