Laptoptassen Sale

Met een laptoptas neem jij zelfverzekerd jouw laptop overal mee naar toe. Naast dat de laptoptas bescherming biedt, is het gemakkelijk te dragen en te combineren met jouw kledingstijl. Travelbags heeft een breed assortiment laptoptassen en er zijn altijd wel een aantal tassen in de sale! Op deze pagina vind je alle afgeprijsde laptoptassen bij Travelbags! Bekijk en vind jouw nieuwe laptoptas voor een aanbiedingsprijs!

469 - 491 van 491 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Laptoptassen: Verschillende modellen en kleuren

Een laptoptas is het meest geschiktst om jouw laptop mee te vervoeren of om in op te bergen. Laptoptassen komen in verschillende vormen en maten. Zo zijn er Laptop rugzakken, schoudertassen, sleeves en hoezen verkrijgbaar bij Travelbags. Ook kan het materiaal verschillen. Wil jij een leren, polyester of een tas van gerecycled materiaal? Gebruik de filters op de website om dé laptoptas te vinden die bij jou past. Ga jij voor een statement kleur, zoals rood, geel, blauw of groen? Of ben jij meer van de neutrale kleuren zoals beige, cognac of zwart? Travelbags helpt je bij het vinden van dé perfecte tas voor een voordelige prijs!

Laptoptas en kwaliteit

Travelbags biedt laptoptassen aan in verschillende prijsklassen. Gebruikt het filter om prijsklassen aan te vinken zodat je andere bedragen uitsluit. Kwaliteit is een erg belangrijk onderdeel van het keuzeproces bij het aanschaffen van een laptop. Voor de één betekent kwaliteit een tas van het juiste materiaal en bij de ander een multifunctionele tas. Verschillende topmerken hebben een laptoptas in hun assortiment. Travelbags helpt je jouw tas te vinden.

Laptoptas en bescherming

Een laptoptas beschermt jouw laptop met een gewatteerde laptopvak. Deze vak zit in bijna alle laptoptassen en zorgt ervoor dat jouw laptop bijna niet kan bewegen en zo niet beschadigd kan raken. Ook beschermt een laptopvak de laptop tegen items in de tas. Door het aparte laptopvak kunnen de andere spullen uit de tas niet in aanraking komen met jouw goed beschermde laptop. De maat van de laptoptas/vak is erg belangrijk bij jouw keuze. Wij raden aan om hier een filter op te zetten, zodat je alle tassen ziet geschikt voor jouw laptop. Meer advies nodig? Bezoek onze laptoptas advies pagina voor verschillende tips.

Op deze laptoptas sale pagina vind jij laptoptassen voor outletprijzen. Toch niet jouw laptoptas gevonden in de sale? Geen zorgen, wij hebben nog meer laptoptassen voor je klaar staan om te ontdekken.