Eastpak Sale

Alle Eastpak producten zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Alle producten zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen. Op deze pagina zal je alle Eastpak producten vinden die in de aanbieding zijn. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om een goede deal te scoren.  

1 - 36 van 176 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Eastpak reistassen & koffer sale 

Bij Eastpak zal je misschien in eerste instantie denken aan de rugzakken die veel gebruikt worden door scholieren. Maar ze hebben bij Eastpak ook reistassen die perfect zijn voor vakantie of een weekendje weg. Eastpak heeft reistassen met wielen en trekstang, dit is eigenlijk meer een zachte koffer op twee wielen. Maar je hebt ook grote reis- en weekendtassen zonder wielen en trekstang.  

Deze zachte grote reis- en weekendtassen zijn perfect voor een autovakantie omdat ze flexibel zijn en makkelijk te vormen en te stapelen. Deze tassen kunnen in de hand of over de schouder meegenomen worden doordat er een extra lange strap bijgeleverd wordt. Vaak zijn een aantal van deze modellen ook terug te vinden op deze pagina met een mooie korting. Wacht niet te lang, want de Eastpak modellen die in de aanbieding zijn, vliegen de deur uit! 

Eastpak rugzakken met korting 

De populaire Eastpak rugzakken zijn ook vaak terug te vinden in de sale. Deze tassen zijn perfect te gebruiken als schooltas voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Maar ook voor studenten blijft een de iconische Eastpak een aantrekkelijke rugtas. Helemaal als deze ook nog eens voor een outlet prijs te scoren is.  De modellen van de tassen verschillen in uiterlijk, kleur en grote waardoor je de perfecte rugzak kunt uitzoeken voor de gelegenheid waar jij een rugzak voor zoekt. Mocht je echt alleen de rugzakken van Eastpak willen zien die in de aanbieding zijn? Bekijk dan eens de Eastpak rugzakken sale pagina.