Portemonnees

Een portemonnee of portefeuille gebruik je vrijwel iedere dag, dus het is belangrijk dat deze aan jouw wensen voldoet. Bekijk het ruime aanbod portemonnees van o.a. Secrid, Cowboysbag of Castelijn&Beerens. Bestel jouw perfecte portemonnee vandaag nog bij Travelbags.be.

37 - 72 van 600 artikelen

Aanbevolen
Secrid Slimwallet Portemonnee grey
Gratis Personaliseren
Secrid Slimwallet Portemonnee Rango green
Gratis Personaliseren
Secrid Slimwallet Portemonnee black
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren
Gratis Personaliseren

Portemonnee kopen?

Er zijn allerlei soorten en maten portemonnees online te vinden. Ben je op zoek naar een bepaald merk, een specifieke kleur of materiaalsoort? Maak dan eenvoudig een selectie aan de linkerkant. Benieuwd naar het verschil tussen een portemonnee en portefeuille? Ook al wordt het verschil tegenwoordig nauwelijks nog gemaakt, officieel gezien is een portemonnee alleen voor het opbergen van muntgeld. Een portefeuille is van oorsprong bedoeld voor het opbergen van papiergeld en waardepapieren. Portemonnees zijn in deze tijd eigenlijk altijd wel geschikt voor het opbergen van zowel munt- als papiergeld en uiteraard ook pasjes.

Een portemonnee voor dames, heren of kinderen

Bij Travelbags.be hebben wij voor zowel dames, heren als kinderen een groot aanbod aan portemonnees online. Naast de bekende soorten, hebben wij ook portemonnees van het merk Secrid in ons assortiment. Speciaal ontworpen voor deze tijd waarin wij voornamelijk betalen met pasjes. Voor dames hebben wij portemonnees online te bestellen in allerlei leuke kleuren en met verschillende motieven. Ook portemonnees voor heren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van chic en zakelijk tot stoer en sportief. Kortom, jong of oud, man of vrouw: bij Travelbags.be is er ongetwijfeld een passende portemonnee te vinden.

Bestel portemonnees direct online

Heb je de gewenste portemonnee gevonden? Bestel deze dan direct online. Bij Travelbags.be betaal je geen verzendkosten vanaf 20 euro en heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen de bestelling te retourneren. Alle producten worden geleverd met volledige (fabrieks)garantie, dus je kunt met een gerust hart winkelen in onze webshop.