Portemonnees

Een portemonnee of portefeuille gebruik je vrijwel iedere dag, dus het is belangrijk dat deze aan jouw wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een compacte portemonnee voor alleen je pasjes of een ruimere variant voor zowel pasjes als briefgeld, je vindt het bij Travelbags. Bekijk het ruime aanbod portemonnees van o.a. Secrid, Cowboysbag of Castelijn & Beerens. Of je nu op zoek bent naar een dames portemonnee of een portemonnee voor heren, je vindt het in deze uitgebreide collectie. Bestel jouw perfecte portemonnee vandaag nog bij Travelbags.

73 - 108 van 539 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Personaliseren
Personaliseren

Portemonnee kopen?

Er zijn verschillende soorten en maten portemonnees online verkrijgbaar. Zoek je naar een specifiek merk, kleur of materiaal? Dan kun je eenvoudig aan de linkerkant selecteren. Hiermee kun je filteren op kleur, materiaal en het aantal pasjes, zodat je de perfecte portemonnee vindt. Kies je voor een leren portemonnee, dan kies je voor een materiaal waar je jarenlang plezier van zult hebben. Leer 'leeft' en wordt in de loop der jaren eigenlijk alleen maar mooier en unieker. Bovendien gaat leer vele jaren mee. Naast portemonnees vind je ook veel pasjeshouders van het bekende merk Secrid. Speciaal ontworpen voor deze tijd waarin wij voornamelijk betalen met pasjes. Ontdek de volledige portemonnee collectie hier online bij Travelbags.

Trendy en praktische dames portemonnees

De trendy damesportemonnees zijn gemaakt van stevige materialen zoals leer, nylon en polyester. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Tegenwoordig moet een portemonnee niet alleen handig zijn, maar ook passen bij jouw stijl. Met verschillende materialen en modellen zit er zeker eentje bij die helemaal bij jou past. Of je nu een grote portemonnee zoekt voor pasjes en contant geld, of een compact model speciaal voor pasjes, je vindt het in onze collectie. Bovendien is comfort ook belangrijk bij het gebruik van een portemonnee. Daarom hebben we modellen met gemakkelijke drukknopen of ritsen, zo kun jij kiezen wat jij handiger vind. Ontdek de dames portemonnee collectie en vind de perfecte match die het beste bij jou past.

Heren portemonnee: Stoer en modern

Bij Travelbags vind je een grote collectie stijlvolle heren portemonnees, vervaardigd van hoogwaardig leer en polyester. Voor heren is functionaliteit vaak van groot belang bij het kiezen van een portemonnee. Deze portemonnees zijn ontworpen om al je munten, bankbiljetten en pasjes gemakkelijk te kunnen opbergen, terwijl ze comfortabel in broek- of jaszakken moeten passen. De heren portemonnees beschikken over meerdere vakken, met kleine schuifvakken perfect geschikt voor pasjes of visitekaartjes, terwijl de ruimere vakken ideaal zijn voor het opbergen van munten. Naast de traditionele heren portemonnees vind je in deze collectie ook innovatieve kaarthouders en miniwallets die extra compact zijn. Deze modellen zijn ontworpen voor mensen die alleen hun pasjes mee willen nemen en niet zoveel contant geld meer bij zich hebben.

Bestel portemonnees direct online

Heb je een keuze kunnen maken uit deze uitgebreide portemonnee collectie? Bestel jouw nieuwe portemonnee dan eenvoudig en snel bij Travelbags. Voor vragen en advies over de juiste portemonnee kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag met het maken van de beste keuze.