Reistassen sale

Een reistas is ideaal om jouw items mee te nemen op reis als je een paar daagjes weggaat. Een reistas of weekendtas is licht in gewicht, flexibel en gemakkelijk te vervoeren. Travelbags heeft een groot assortiment aan reistassen en er zijn altijd wel een aantal tassen voordelig geprijsd. Dit is de reistassen salespagina en hier vind je de reistassen voor outletprijzen!

109 - 144 van 217 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Reistassen voor iedereen

Er zijn grote verschillen tussen diverse reistassen. Elke uitvoering is uniek. Zo zijn er reistassen met wielen die je gemakkelijk achter je aan trekt, maar ook reistassen die gemakkelijk te dragen zijn. Een andere tas is de cabinbags, deze praktische tassen mogen mee het vliegtuig in. Handbagage reistassen mogen ook mee aan boord en zijn een alternatief voor de hangbagage koffer. Sporttassen en autotassen zijn ook modellen van reistassen die kunnen passen bij jouw wensen. Maak je keuze gemakkelijker door je wensen in het filter toe te voegen zodat je alleen de reistassen ziet waarin jij geïnteresseerd bent. Alle tassen op deze pagina hebben een aanbiedingsprijs en zijn een voordelige keuze!

Reistassen voor korte reisjes

Reistassen worden veel gebruikt voor korte reisjes voornamelijk in eigen land of autovakanties. Kies het formaat reistas dat bij je wensen past. Ben je op zoek naar een makkelijke, handige tas? Kies dan een klein formaat geschikt voor een beperkt aantal kilo’s. Toch liever een grote tas die al jouw spullen kan dragen tijdens een uitstapje? Ga dan naar de grote reistassen categorie en vind je gewenste tas. De sale prijzen zorgen ervoor dat jij een leuke deal scoort op de Travelbags website!  

Reistassen bij Travelbags

Een voordeel van een reistas ten opzichte van een koffer is de flexibiliteit. Een tas kan je gemakkelijk tussen andere items inpassen en eventueel vormen naar de plaats. Een koffer is minder flexibel en blijft hoekig. Heb je geen tas voor een mooi prijsje kunnen vinden op deze sale pagina? Geen paniek, Travelbags heeft nog meer reistassen in het assortiment. Genoeg keus om jouw ideale weekendtas te vinden!