Grote schooltassen

Een grote schooltas is perfect wanneer jij veel spullen mee moet nemen naar school. Dit is ideaal wanneer je geen kluisje hebt op school, maar wel je boeken mee moet. Grote schooltassen hebben meestal veel organisatievakjes zodat je kleine spullen niet kwijtraakt. Diverse merken zoals Eastpak, Herschel Supply Co. en Enrico Benetti ontwikkelen de beste rugzakken met veel opbergruimte voor al je spullen. Hierdoor ga je goed voorbereid naar school.

73 - 108 van 113 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Georganiseerd de deur uit 

Een grote schooltas zorgt ervoor dat jij je schoolspullen overzichtelijk mee kunt nemen. Een grote rugzak met veel vakjes is ideaal, omdat je spullen dan georganiseerd houdt. Belangrijk is het draagcomfort wanneer je kiest voor een grote schooltas. De meeste grote schooltassen zijn rugzakken en deze zijn voorzien van verstelbare schouderbanden. Wanneer je wilt gaan voor optimaal draagcomfort is het verstandig om te kiezen voor een tas met borstriem. Deze zorgt ervoor dat het gewicht gelijkmatig over de schouders en borst wordt verdeeld. Een grote schooltas heeft veel opbergruimte, maar hierdoor kan hij ook zwaar worden. Daarom is het kiezen van een comfortabele rugzak erg belangrijk. Twijfel je over het formaat van de schooltas? Wij hebben een uitgebreide keuzehulp zodat jij precies weet welk formaat schooltas je nodig hebt.   

Koop je grote schooltas bij Travelbags 

Heb je een grote schooltas gevonden? Bestel je grote schooltas dan snel en gemakkelijk bij Travelbags en dan zorgen wij ervoor dat jij de tas snel in huis hebt. Retourneren kan binnen 30 dagen. Wanneer je nog vragen hebt over een specifieke schooltas, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Hier helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk je ons aanbod liever in het echt? Dan kun je langskomen in één van onze winkels. Hier staat ons winkelpersoneel voor je klaar.