Burkely Leren Tassen

Is het tijd om jouw outfits te vernieuwen met een nieuwe accessoire? Travelbags heeft een groot assortiment leren tassen van Burkely. Deze functionele Burkely tassen worden gemaakt van hoogwaardig leer. Bekijk de leren tassen van het Nederlandse merk!

109 - 129 van 129 artikelen

Aanbevolen

Een leren tas: Duurzaam en karakteristiek

Wist jij dat Burkely tassen worden gemaakt van restleer? Zo wordt er een duurzame tas gemaakt met aandacht voor de natuur. Leer is een natuurproduct en door de structuurverschillen is iedere Burkely tas onderscheidend. Hierdoor krijgt elke tas zijn eigen, uniek karakter. Leer wordt gekenmerkt door de sterke structuur. Dit zorgt ervoor dat je tas langer mee gaat en minder slijtage doormaakt dan een tas van een ander materiaal, zo krijg je waar voor je geld! Het Burkely leer is van hoogwaardig kwaliteit en komt in veel verschillende kleuren. Denk aan de kleuren zwart, cognac en beige. De leren tassen van Burkely komen in verschillende modellen. Zo hebben de Burkely leren rugzakken een stoere uitstraling en kan je met de Shopper veel spullen meenemen. Alle tassen worden ontworpen met oog voor detail en functionaliteit staat centraal.

 

Burkely tassen: Betaalbare topkwaliteit

Het Nederlandse merk staat voor topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Met het brede assortiment is er altijd een tas die bij jouw wensen past. Denk aan laptoptassen, rugtassen en shoppers.

Zit de leren tas waar jij op zoek naar bent er niet bij? Misschien vind je jouw nieuwe leren tas tussen de andere leren tassen die Travelbags verkoopt. Toch liever verder shoppen binnen het merk Burkely? Travelbags helpt je graag verder in jouw zoektocht.