Cowboysbag Schoudertassen

Op zoek naar een echt leren schoudertas? Op deze pagina vind je alle schoudertassen van het merk Cowboysbag. De Cowboysbag schoudertassen zijn heel verschillend van model en formaat maar passen door de kleuren die worden gebruikt echt bij Cowboysbag! 

1 - 35 van 35 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Diversiteit van Cowboysbag schoudertassen 

De collectie Cowboysbag schoudertassen is erg uitlopend. Wel zijn alle tassen gemaakt in hetzelfde, redelijk neutrale, kleurenpallet. Met kleuren zoals camel, oak, cognac, sand en zwart zit je daarom altijd goed. De schoudertassen kunnen worden opgedeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er leuke kleine schoudertassen maar ook grote shoppers. Ook de meest bekende tas van Cowboysbag is een schoudertas. De Cowboysbag The Bag is namelijk voorzien van zowel een lang schouderhengsel als een kort hengsel zodat je hem ook in de hand kunt dragen. De meerdere hengels zijn vaker terug te vinden bij de Cowboysbag schoudertassen. Er is namelijk ook een aantal kleine tassen en shoppers waar dit terug te vinden is. Verschillende hengsels zijn niet alleen handig,  maar geven een heel andere look geeft aan je outfit door de draagwijze.  

 

Alle Cowboysbag schoudertassen zijn gemaakt van een hoogwaardig leer en zijn uitmuntend afgewerkt. Hierdoor kan jouw nieuwe schoudertas mee naar alle avonturen die je, de komende jaren, gaat beleven!