Trolleys Sale

Een trolley is een reiskoffer met wieltjes die je gemakkelijk meeneemt op reis. Er zijn veel verschillende uitvoeringen van de trolleys, zoals; handbagage trolleys, laptop trolleys, boodschappentrolleys en rugzaktrolleys. Hieronder vind je alle trolleys in de sale! Zoek op jouw wensen en vind jouw nieuwe trolley koffer voor een outlet-prijs! 

145 - 180 van 402 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Voordelen van een trolley koffer

Het grote voordeel van de trolley zijn natuurlijk de twee wieltjes, waardoor je de koffer niet hoeft te dragen. De koffer voelt lichter aan doordat je de koffer achter je aan trekt. Ook zijn er trolley koffers met vier wieltjes. Deze koffers kan je ook voor je uitduwen zodat de trolley nog lichter aanvoelt. Een ander voordeel is dat trolleys worden gemaakt in alle maten en kleuren. Zo is er voor iedereen wel een ideale trolley koffer te vinden. Het is echt de moeite waard om de trolley sale producten goed te bekijken. De aanbiedingsprijzen zorgen ervoor dat jij jouw trolley koopt voor een klein prijsje!

Verschillende modellen trolley koffers

Handbagage trolleys zijn gemaakt om mee te nemen tijdens een vliegreis. Deze mag je meenemen als handbagage en heeft ruimte voor jouw noodzakelijke items. Ideaal voor als je een citytrip maakt van een paar dagen en je geen ruimbagage nodig hebt. Boodschappentrolleys zijn dé uitkomst tijdens het winkelen. Gemakkelijk laad jij jouw trolley vol en heb je geen last van zere schouders en lamme handen. Je trekt de trolley gemakkelijk achter je aan. Ook zijn er trolleys met rugzak kenmerken. Deze rugzak trolleys zijn vaak voorzien van een laptopvak en kunnen niet alleen als trolley worden gebruikt. Ook kan de tas als rugzak gedragen worden. Twee in één, wat een leuke en voordelige keuze kan zijn. Zeker met de aanbiedingsprijzen op deze pagina. Vind de trolley die voldoet aan jouw wensen en profiteer van de korting.

Travelbags en trolleys

Het sale aanbod kan per dag verschillen. Geen nieuwe trolley kunnen vinden? Bekijk over een paar dagen weer de sale artikelen, wie weet zijn er meer trolleyartikelen toegevoegd aan deze pagina. Ook kan het zijn dat de trolley die jij nodig hebt staat op de algemene trolleys pagina. Travelbags heeft een groot aanbod koffers en tassen. Tip: gebruik de filters om jouw ideale trolley te vinden.