Eastpak Oval

De Eastpak Oval etui helpt bij het organiseren van pennen, potloden en stiften. Deze sterke etui past in iedere schooltas.

1 - 12 van 12 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Eastpak Oval etui kopen?

Eastpak werd in 1952 opgericht. Destijds hield het merk zich bezig met de productie van sterke tassen voor het Amerikaanse leger. De tassen moesten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen omdat ze werden meegenomen op missies en oefeningen. Hoewel de collectie inmiddels enorm is uitgebreid, staat die uitstekende kwaliteit nog steeds centraal bij het merk. Dit is niet alleen terug te zien bij de schooltassen, reistassen, trolleys en andere grote producten, ook de accessoires, portemonnees en etuis zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt. Dit maakt ieder product van Eastpak een functioneel en doordacht item voor dagelijks gebruik. Een goed voorbeeld hiervan is de uiterst praktische Oval etui.

Een Eastpak Oval in elke schooltas

Een Eastpak Oval etui is een onmisbaar accessoire voor scholieren. Deze ovaalvormige etui is ruim, stevig en praktisch ingedeeld. Stop potloden en stiften in het hoofdvak en favoriete pennen in het tussenschot. Deze divider biedt ruimte aan diverse pennen die door middel van een elastiek op hun plaats worden gehouden. Hierdoor zijn deze bij iedere les binnen handbereik. Briefjes of gummen passen in het ritsvakje aan de bovenkant van de etui. Door de ovale vorm past er zelfs een rekenmachine in de Eastpak Oval. Zo is deze extra beschermd onderweg. Het tijdloze design is in verschillende kleuren verkrijgbaar en matcht hierdoor met vrijwel iedere Eastpak tas.

Bestel Eastpak Oval etuis online bij Travelbags

Op zoek naar een handige etui? Dan is de Eastpak Oval etui echt perfect! Met deze functionele etui is het zoeken naar een pen er niet meer bij. Bekijk de complete collectie en maak een keuze uit de verschillende kleuren en prints. Shop de favoriet online bij Travelbags.