Eastpak Backpacks

Een backpack is eigenlijk niets anders dan de Engelste term voor een rugzak of een rugtas. Toch wordt met de term “backpack” ook vaak een rugzak bedoeld die geschikt is voor meerdere doeleinden, dus niet alleen voor school, maar ook voor een dagje uit, een wandeltocht of voor een weekendje weg (als je niet te veel spullen mee hoeft) kortom, een Eastpack backpack is een multifunctionele rugzak. Op deze pagina vind je alle Eastpak rugzakken die die extra stevig zijn en goed te gebruiken zijn voor meerdere doeleinden

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Eastpak
Serie: Floid, Padded Double, Volker
Materiaal
Rugventilatie

1 - 19 van 19 artikelen

Aanbevolen

Het formaat van je Eastpak backpack

Op zoek naar een Eastpak backpack met lekker veel inhoud? Dan zijn de Eastpack backpacks uit de Volker en Floid Act serie wellicht iets voor je. Met een inhoud van 25 liter (Floid Act) en 35 liter (Volker) ben je er zeker van dat je al je benodigdheden wel kwijt kunt. Liever een wat compactere backpack? Dan is de Eastpak Borys of Eastpak Floid meer geschikt voor je. De Eastpak Floid is één van de populairste Eastpak backpacks die gebruikt wordt voor meerdere doeleinden. Wel alleen voor als je niet al te veel spullen mee hoeft of wilt nemen, aangezien deze backpack een inhoud heeft van 16 liter.

Een laptopvak of niet?

Je backpack ook gebruiken voor school of werk? Dan is een laptopvak eigenlijk wel een must. Een laptopvak beschermt je laptop tegen vallen en stoten. Daarnaast kunnen scherpe spullen (zoals sleutels) niet in aanraking komen met je laptop in je tas. Komt dat even goed uit, want alle Eastpak backpacks op deze pagina zijn voorzien van een laptopvak. Wel is er verschil in het maximale formaat laptop dat je kunt meenemen. De backpacks uit de Eastpak Padded Double serie hebben een laptopvak voor een laptop van maximaal 13 inch. De backpacks uit de andere series hebben een laptopvak voor een laptop van maximaal 15 inch.