9,5 83546 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Eastpak Reader M

  Eastpak Reader M

  De Eastpak Reader M reistassen zijn ideaal voor middellange vakanties. Georganiseerd op reis is eenvoudiger dan ooit.

  Categorieën

  Het Amerikaanse merk Eastpak werd in 1952 opgericht en maakte destijds sterke tassen in opdracht van het leger. Deze tassen moesten natuurlijk aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en werden daarom gemaakt van duurzame materialen zoals nylon en polyester. Deze materialen kunnen tegen een stootje en zijn daarom perfect voor de productie van schooltassen, reistassen, trolleys, portemonnees en accessoires. In de jaren die volgden werd de collectie enorm uitgebreid met onder andere bovengenoemde categorieën. Ook ontwikkelde Eastpak de Reader M reistas, een praktische reistas voor middellange vakanties. Deze tas is een grote variant van de Reader S weekendtas.  

  Eastpak Reader M: praktische perfectie

  De Eastpak Reader M reistassen bieden een praktische indeling en een tijdloos design. Deze twee aspecten zijn perfect met elkaar in balans. Ga zorgeloos een weekend of week op vakantie met alle benodigde kleding, toiletartikelen en reisdocumenten. Verdeel deze over het grote, makkelijk toegankelijke hoofdvak, de zijvakken en binnenvakken. Met een inhoud van 45 liter kan alles wat mee moet op vakantie ongetwijfeld met gemak worden ingepakt. Georganiseerd reizen is op deze manier eenvoudiger dan ooit. Dankzij de stevige handvatten en de in lengte verstelbare schouderriem is de Reader M op meerdere manieren comfortabel te vervoeren. Eastpak bewijst met de Reader M opnieuw haar ongekende expertise op het gebied van comfortabel en in stijl reizen.

  Shop Reader M reistassen online

  Een weekendje weg of korte vakantie op de planning staan? Bekijk dan de Eastpak Reader M collectie op Travelbags.be. Deze middelgrote reistassen zijn eenvoudig te vervoeren in het vliegtuig en makkelijk te stapelen in de kofferbak van de auto. Kies uit de verschillende kleuren een favoriet en shop deze eenvoudig en snel bij Travelbags.be. De bestelling wordt zo snel mogelijk ingepakt en vervolgens gratis verzonden. Een fijne vakantie gewenst!