Koffers 24 liter

Opzoek naar een handbagage koffer van 24 liter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je zowel harde als zachte koffers van 24 liter, met twee en met vier wielen en van alle topmerken. Je vindt gegarandeerd de perfecte koffer voor jou dus!

73 - 108 van 153 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

24 liter koffers zijn compact en overzichtelijk 

Koffers met een inhoud van 24 liter bieden ruimte voor ongeveer 6 kg en worden ook wel handbagage koffers genoemd. 24 liter koffers zijn maximaal 55 centimeter hoog en zijn verkrijgbaar met zowel vier als met twee wielen. Met twee wielen kun je de 24 liter koffer makkelijk trekken, terwijl je met vier wiel hem makkelijk naast je kan laten rijden. 24 liter koffers zijn lichtgewichten, die je zonder moeite overal mee naartoe kunt nemen. Topmerken zoals CarryOn, Samsonite en Delsey bieden met de nieuwste technieken een optimaal gebruiksgemak.  

Welke reis past bij een 24 liter koffer? 

24 liter koffers zijn compact, en hebben daarom alleen plaats voor minimale bagage. Ze passen bij reizen die niet langer duren dan drie dagen, zoals een weekendje weg of een stedentrip. Reis je met het vliegtuig dan mag de inhoud van je 24 liter koffer meestal niet meer dan tien kilo zijn. Vaak mag je 24 liter koffer tijdens een vliegreis mee aan boord. Ben jij benieuwd welke koffer het best bij jouw reis past? Bekijk dan hier ons uitgebreide advies.  

Kies de 24 liter koffer uit die het beste bij je past 

In ons assortiment vind je 24 liter koffers in allerlei verschillende kleuren en motieven. Verder bieden we zowel zachte, als harde 24 liter koffers. Harde 24 liter koffers zijn stevig en bieden je koffer bescherming tegen de hardhandige controle op het vliegveld. Zachte 24 liter koffers zijn flexibel en passen zich makkelijk op verschillende situaties aan. Zo passen ze met gemak in een volle achterbak. Lees hier meer over de verschillen tussen harde en zachte koffers.

24 liter koffers voor de kleintjes 

De 24 liter koffer is ideaal voor kinderen. Ze kunnen de mini koffer makkelijk inpakken en meeslepen. Bovendien vind je in ons assortiment kinderkoffers de leukste motiefjes voor de kleinste reizigers van verschillende gave merken, zoals Samsonite en Trixie.