Heren koffers

1.009 - 1.044 van 1.460 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Heren koffers in alle soorten en maten 

Voor elke man vind je bij Travelbags wel een geschikte koffer. In ons assortiment vind je zowel zakelijke, als stoere heren koffers in allerlei verschillende kleuren, formaten en prints. Topmerken als Samsonite, CarryOn en American Tourister zorgen dankzij de nieuwste technieken voor een optimaal gebruiksgemak voor op reis.  

Voor elke reis een geschikte heren koffer 

Heren koffers worden met de jaren steeds gebruiksvriendelijker. Zo zijn alle heren koffers voorzien van een trekstang met twee of vier wielen, zodat je ze makkelijk met je kunt meetrekken. Een heren koffer met twee wielen kun je makkelijk achter je aan trekken, terwijl je een heren koffer met vier wielen makkelijk naast je kunt laten rijden. Ontdek meer verschillen op onze adviespagina. Verder beschikken de meeste heren koffers over een ingebouwd veiligheidssysteem, zodat zakenrollers geen kans hebben. Heren koffers hebben meestal overzichtelijke organizers, waarmee bagage gesorteerd kan worden. Zo ga jij zonder stress op reis.  

Welk formaat heren koffer? 

In ons assortiment vind je handbagage, kleine, middelgrote en grote heren koffers. Handbagage heren koffers bieden ruimte voor het hoognodige en zijn daarom ideaal voor een reis van maximaal drie dagen. Meestal mogen handbagage heren koffers mee aan boord van een vliegtuig, maar de regels verschillen per luchtvaartmaatschappij. Kleine heren koffers bieden iets meer ruimte en zijn daarom te gebruiken voor vakanties van maximaal één week. Middelgrote heren koffer zijn aardig ruim, en worden doorgaans gebruikt voor vakanties van drie weken; ideaal voor de zomervakantie. Grote heren koffers hebben plek voor een hele garderobe, en zijn de perfecte metgezel voor langere reizen. Daarnaast kun je de grote heren koffers makkelijk met meerdere personen gebruiken. Op onze uitgebreide adviespagina lees je meer over welk formaat het beste bij jouw reis past. 

Heren koffers koop je bij Travelbags 

Travelbags heeft een breed assortiment met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over je heren koffer? Dan heb je 30 dagen om het product te retourneren. Heb je vragen over een specifieke herenkoffer, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Als je eerst een heren koffer wil uitproberen, voordat je een aankoop doet, dan kun je terecht bij een van onze winkels. Veel succes met shoppen!