Burkely schoudertassen

Bij Travelbags vind je een enorme collectie schoudertassen van Burkely. Vrijwel alle Burkely schoudertassen zijn gemaakt van stoer en tijdloos leder. Naarmate de jaren verstrijken wordt je leren Burkely tas steeds soepeler en krijgt je tas een uniek, eigen karakter. De schoudertassen van Burkely passen uitstekend in het modieuze straatbeeld en de collectie is ieder jaar weer helemaal up-to-date volgens de nieuwste modetrends.

73 - 86 van 86 artikelen

Aanbevolen

Burkely

De tassen van het Nederlandse merk BURKELY staan bekend om hun prachtige vintage-uitstraling, gecombineerd met stevige ritsen. Vervaardigd uit hoogwaardig leer, elk met een unieke en tijdloze look. Hoewel BURKELY in eerste instantie gericht was op vrouwen, heeft het merk nu ook een tassencollectie gelanceerd die zich richt op zowel de zakelijke als modebewuste man. BURKELY tassen zijn een perfecte samensmelting van stoer, stijlvol en klassiek, ideaal voor een dagje uit winkelen of voor zakelijk gebruik.

Stijlvolle schoudertassen van Burkely

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas? Ontdek dan de collectie van Burkely. Voor elke gelegenheid vind je hier een passende tas, of het nu gaat om een schoudertas met laptopvak voor werk of een crossbody voor je dagelijkse essentials. Alle schoudertassen van Burkely zijn vervaardigd van hoogwaardig leer. Dit zorgt niet alleen voor een stoere en tijdloze uitstraling, maar ook voor jarenlang plezier vanwege de kwaliteit. Door het gebruik van leer wordt de schoudertas eigenlijk alleen maar mooier. Leer 'leeft' en krijgt na verloop van tijd steeds meer karakter. Heb je jouw nieuwe Burkely schoudertas gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online bij Travelbags.