Eastpak

Misschien wel de meest bekende tas van de hele Eastpak collectie: de Eastpak Padded Pak'r. Naast de iconische rugzak vind je op Travelbags een groot assortiment aan Eastpak rugzakken, backpacks, reistassen (met en zonder wielen), heuptassen en kleinlederwaren. Voor elke leeftijd en elke gelegenheid is er een Eastpak van top kwaliteit.

37 - 72 van 468 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Eastpak collectie

Eastpak maakt al meer dan 60 jaar tassen die mensen aanzetten om erop uit te gaan. Eastpak is begonnen met het fabriceren van tassen voor het Amerikaanse leger en is uitgegroeid tot een toonaangevend lifestyle merk. Eastpak staat voor stijlvolle en functionele tassen, reisartikelen en accessoires die de vrijheid bieden om elke stad maximaal te ervaren.

Eastpak Padded Pak'r is een van de bekendste rugzakken ter wereld

Vandaag de dag zijn de rugtassen van Eastpak nog steeds een begrip. De Eastpak Padded Pak'r is een van de bekendste rugzakken ter wereld. De tas is een echte klassieker, maar wel altijd vernieuwend in kleur en design. De oersterke rugzak is perfect voor dagelijks gebruik en wordt vaak gebruikt als schooltas. Het hoofdcompartiment van de rugtas biedt voldoende ruimte aan boeken en documenten van A4-formaat. Het ritsvak aan de voorzijde is ideaal voor kleinere spullen zoals een etui, pennen, rekenmachine, smartphone en sleutels. Ook wanneer de rugzak volgepakt is, is deze comfortabel te dragen. Het rugpaneel en de verstelbare schouderbanden zijn gevoerd en voorzien van een antislip-laag voor maximaal draagcomfort. Het canvas van Eastpak is zo sterk, dat Eastpak hier maar liefst 30 jaar garantie op geeft. Daarnaast geeft dit materiaal Eastpak het stoere uiterlijk. Naast rugzakken biedt Eastpak een ruime collectie schoudertassen, laptoptassen, reistassen, backpackers-tassen, etuis en portemonnees. Deze producten worden geleverd in vele kleurvarianten. Elk seizoen lanceert Eastpak een groot aantal nieuwe trendy designs.

Tassen van Eastpak in vele kleurvarianten - natuurlijk bij Travelbags

Ben je op zoek naar een hippe rugzak in een trendy design die ook nog eens ijzersterk is? Of een ruime schoudertas waarmee je gezien mag worden? Een hippe laptoptas? Houd dan Travelbags.be goed in de gaten. Online vind je bij ons steeds de nieuwste collecties van Eastpak.