Secrid Cardprotector

De Secrid Cardprotector is het ideale accessoire voor wie pasjes georganiseerd en veilig op wil bergen.

1 - 22 van 22 artikelen

Aanbevolen

Secrid Cardprotector

Het Nederlandse merk Secrid werd opgericht door René van Geer en Marianne van Sasse van Ysselt. Dit ontwerpersduo werkte al meer dan 25 jaar samen toen hun droom uitkwam: een eigen label oprichten. Met de veranderende inhoud van portemonnees als inspiratie besloot het stel een nieuwe, unieke portemonnee te ontwikkelen die pasjes en privacygevoelige gegevens optimaal zou beschermen. Uiteraard was functionaliteit erg belangrijk, maar de portemonnee moest er ook goed uitzien. Het idee van de Secrid kaarthouders was al snel geboren en het merk groeide in korte tijd uit tot een succesvol label. Inmiddels is ook de productlijn flink uitgebreid met diverse designs. De Cardprotector ligt aan de basis van ieder ontwerp.

Optimale bescherming van pasjes

De Secrid Cardprotector is de wortel van het succes van het merk. Deze slimme en compacte pashouder maakt het mogelijk om alle pasjes in één keer trapsgewijs uit de kaarthouder te schuiven. Hierdoor zijn de pasjes direct klaar voor gebruik en kan de juiste pas in één oogopslag gekozen worden. De stevige pashouders zijn gemaakt van stijlvol en sterk aluminium, waardoor pasjes beschermd zijn tegen buigen en breken. Ook is de Cardprotector voorzien van een beschermende RFID laag die het ongewenst uitlezen van pasjes onmogelijk maakt. Stop pasjes in de houder en schuif ze er net zo snel uit als in. De combinatie van design en techniek maakte de Cardprotector van Secrid al snel populair en deze werd ook beloond met diverse prijzen. Allemaal redenen om zo snel mogelijk een handige Cardprotector van Secrid aan te schaffen!

Shop Secrid Cardprotectors online

De Secrid Cardprotectors zijn online verkrijgbaar bij Travelbags. De robuuste, elegante pashouders van aluminium bieden ruimte aan maximaal 6 pasjes en passen in vrijwel iedere broek- of jaszak. Shop een exemplaar in een favoriete kleur bij Travelbags en neem de Secrid Cardportector overal mee naartoe.