Secrid Cardslide

De Secrid Cardslide is een populaire portemonnee die bestaat uit een Cardprotector, Moneyband en Slide. De slide biedt extra ruimte voor kleine persoonlijke spullen of voor bijvoorbeeld cash geld en visitekaartjes. Alle Cardslides van Secrid zij RFID proof en hiermee anti skim. Bij Travelbags vind je een ruim aanbod Secrid Cardslides in diverse moderne kleuren.

1 - 4 van 4 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Secrid Cardslides – Red Dot Design bekroond ontwerp

De Secrid Cardslides zijn bekroond met een Red Dot Awards. Dit is een internationale ontwerpwedstrijd voor productontwerp, communicatieontwerp en ontwerpconcepten. Sinds 1995 wordt de Red Dot Design Award jaarlijks uitgereikt.

Secrid Cardslide vs. Secrid Miniwallet

De meest populaire Secrid portmonnee is de Secrid Miniwallet en in iets mindere mate de slanke variant van de Secrid Mini Wallet; de Secrid Slim Wallet. Het grote verschil tussen de Secrid Cardslide en de Secrid Miniwallet is de Slide die extra ruimte biedt voor je persoonlijke spullen, cash geld en bijvoorbeeld je belangrijkste sleutel. Ook in de Secrid Miniwallet en Slim wallet kun je muntgeld meenemen, maar de ruimte hiervoor is beperkt. Mocht je het toch prettig vinden om muntgeld op zak te hebben, dan biedt de Secrid Cardslide uitkomt.

Waar de buitenkant van de Secrid Minwallet en de Secrid Twinwallet van leer zijn gemaakt, is de buitenkant van de Secrid Cardslide gemaakt van polycarbonaat. Dit een enorm sterk materiaal dat ook gebruikt wordt voor kogelwerend glas. De roestvrijstalen binnenkant van de Cardslide zorgt er voor dat pasjes niet kunnen breken of buigen.

Travelbags is officieel Secrid dealer. Voor de garantie van je Secrid Cardslide kun je dus bij Travelbags terecht.