Secrid Personaliseren

Bewaar en bescherm jouw pasjes in de handige Secrid wallets. De Secrid pashouder komt in verschillende kleuren en materialen, wil je een cardprotector die nog meer bij je aansluit? Bij Travelbags kan je een groot aantal Secrid pashouders personaliseren. Je vindt de Secrids met de personaliseer optie op deze pagina!

 

1 - 36 van 168 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Personaliseren
Personaliseren
Personaliseren

Secrid graveren

Wil jij jouw Secrid pashouder echt helemaal uniek maken? Dan kan je naast een serie en een gave kleur ook kiezen voor de optie om jouw Secrid te laten graveren. Dit kan een naam, initialen of een korte boodschap zijn. Je hoeft Secrids niet in grote hoeveelheden af te nemen. Je kunt al één Secrid cartprotector laten graveren voor een betaalbare prijs. De stappen zijn simpel:

  • Kies de Secrid die je aandacht heeft getrokken
  • Lees de disclaimer om fouten te voorkomen
  • Klik op de optie Personaliseer
  • Voeg een persoonlijke tekst toe
  • Kies de lettertype en het formaat

Controleer goed of de tekst naar wens is en geen typefouten bevat. Plaats dan de pasjeshouder in het winkelwagentje en reken af. De cardprotectors hebben een hoge kwaliteit, waardoor wij met een laser gedetailleerde gravures kunnen maken. Customize een Secrid pashouder en geef jezelf een uniek cadeau!

Tip: Secrid als Cadeau!

Naast dat je een handige Secrid pasjeshouder voor je zelf besteld, is het ook een leuk cadeau om te geven. Graveer een leuke boodschap voor de ontvanger, zijn/haar naam of een grappige uitspraak, het kan allemaal! Je geeft de ontvanger een uniek, persoonlijk cadeau die dag in en dag uit gebruikt zal worden.

Travelbags & Secrid

Travelbags heeft een groot aanbod Secrid pashouders in het assortiment. De secrids zijn onderscheidend in series, materiaal en kleur. Alle Secrid cardprotectors zijn van kwaliteit op het hoogste niveau. De pashouders en portemonnees van Secrid zijn er voor iedereen die waarde hecht aan gebruiksgemak, veiligheid en kwalitatief design. De levertijd van de personaliseerde Secrid kan afwijken omdat we eerst de cardprotector moeten graveren.