Samsonite Disney Ultimate

De Disney Ultimate serie is de premium collectie van Disney by Samsonite. De leukste stripfiguren en filmhelden uit Disney films zijn te vinden in deze serie.

Samsonite Disney Ultimate 2.0

De Disney Ultimate collectie is een veelzijdige, premium collectie uit het Disney by Samsonite assortiment. Hoewel veel mensen Samsonite kennen van de uitstekende koffers die het merk maakt, biedt het merk een zeer uitgebreide collectie voor dagelijks gebruik. Reistassen, laptoptassen, schooltassen en kindertassen: de collectie heeft het allemaal. Voor fantasierijke volwassenen, tieners en kinderen heeft het merk ook een uitgebreide collectie met Disney artikelen. Deze bestaat uit diverse series zoals Disney Stylies en Disney Ultimate. De laatstgenoemde serie is een uiterst populaire serie voor de kleinste Disney fans.

Disney Ultimate: een fantasierijke collectie

De uitgebreide Disney Ultimate collectie biedt allerlei benodigdheden voor onbezorgde schooldagen, sportactiviteiten, logeerpartijtjes en vakanties. Kids kunnen naar school met een coole rugzak van Cars, Minnie Mouse of Dory. Stop pennen, potloden en gummen in een bijpassende etui om zo compleet in Disney-stijl naar school te gaan. Uit logeren bij opa en oma of op vakantie is een feestje met een gave trolley of koffer van Cars of Minnie Mouse. Deze zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en geschikt voor korte logeerpartijtjes of lange vakanties. De tandenborstel en haarborstel kunnen worden opgeborgen in een leuke toilettas uit deze serie. Alle items worden gemaakt van duurzame materialen en zijn voorzien van een 3D-effect waardoor de fantasie optimaal tot leven komt. Reflecterende details zorgen voor optimale veiligheid onderweg. De S-vormige schouderbanden zorgen voor een ultiem draagcomfort dat is afgestemd op de de lichamen van kinderen van drie tot zes of negen jaar oud. Zo kan ieder kind zijn of haar spulletjes meenemen in een trolley, koffer, tas of etui van het favoriete stripfiguur.

Shop Disney Ultimate items online

De Disney Ultimate items van Samsonite zijn perfect voor ieder kind dat gek is op Disney. Het merk zorgt voor optimaal draagcomfort en veiligheid voor kinderen. Daarom worden de koffers, tassen en andere items uit deze serie gemaakt van duurzaam polyester of polycarbonaat dat vrij is van PVC. Zo biedt het merk de ideale balans tussen design en gebruiksgemak. Shop een item of meerdere items naar keuze online op Travelbags.