Samsonite Spectrolite 3.0

Op zoek naar een koffer of tas voor zakelijk gebruik? Deze Samsonite Spectrolite 3.0 serie is hier speciaal voor ontworpen en geproduceerd. Alle producten beschikken over een laptopvak en zijn gemaakt voor optimaal inpakcomfort. Ontdek hier de collectie!

1 - 19 van 19 artikelen

Aanbevolen

Samsonite

Samsonite is één van de meest bekende merken als het gaat om reiskoffers. Hun koffers staan bekend om hun duurzaamheid en innovatieve ontwerpen. Met Samsonite kun je er zeker van zijn dat je bagage goed beschermd is en dat de koffers en tassen meegaan met al jouw reizen. De koffers en tassen worden gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit en hun oog voor duurzaamheid. Als marktleider van de bagagebranche is Samsonite constant bezig met innoveren om de beste producten voor mens en milieu te produceren.

Spectrolite 3.0: Ideaal voor zakelijk reizen

De Spectrolite 3.0 koffers en tassen zijn zo ontwerpen dat deze uitermate geschikt zijn voor zakelijke reizen. Alle items zijn voorzien van het hoogste niveau van organisatie en beveiliging. Zo is er in elke tas of koffer een laptopvak aanwezig waardoor jij veilig je laptop met je mee kunt nemen. Ook zijn er organisatiepanelen waar jij je kleine items handig en overzichtelijk in kunt opbergen. Het interieur is ontworpen voor optimaal inpakcomfort. Niet alleen beschikken de producten over slimme functies, daarnaast zijn alle koffers en tassen duurzaam geproduceerd door het gebruik van recyclex.

Samsonite Spectrolite 3.0 bij Travelbags

Op jij jouw nieuwe stijlvolle koffer of tas gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij Travelbags. Dan kun jij tijdens je volgende zakelijke reis zorgeloos tegemoet. Voor vragen en de volledige garantie kun je bij ons als officieel van Samsonite terecht.