Samsonite Base Boost

Base Boost koffers van Samsonite bieden de optimale combinatie tussen kwaliteit, design, lichtheid en prijs.

1 - 8 van 8 artikelen

Aanbevolen

Samsonite Base Boost kopen?

Samsonite is één van de grootste bagageproducenten ter wereld en weet dus precies waar reizigers naar op zoek zijn. Omdat iedere reiziger uniek is, heeft het merk een veelzijdige collectie koffers, tassen, laptoptassen, reisaccessoires en schooltassen. Het assortiment is onderverdeeld in verschillende series die allemaal eigen, kenmerkende eigenschappen hebben. Eén van deze series is de Base Boost serie, een tijdloze collectie met een aangename prijs-kwaliteitverhouding. Dit maakt de Base Boost koffers perfect voor iedere reiziger.

Base Boost koffers van Samsonite

Base Boost is een relatief nieuwe serie van Samsonite. Met meer dan een eeuw ervaring op het gebied van bagage en een indrukwekkend assortiment lichtgewicht koffers weet het merk maar al te goed waar een goede koffer aan moet voldoen. De koffers uit de Base Boost collectie bieden dan ook gegarandeerd kwaliteit. Er kan gekozen worden uit diverse handbagagemodellen die voldoen aan de IATA-norm en mogen dus bij de meeste vliegmaatschappijen mee aan boord van het vliegtuig. Kies voor een soepele spinner met vier wielen of een upright trolley met twee wielen. Deze zijn met slechts twee kilo uiterst licht in gewicht. Dit is onder andere mogelijk door het gebruik van licht, duurzaam polyester. Ook de grotere koffers zijn uiteraard licht in gewicht en kunnen door middel van een rits worden uitgebreid. Bagage kan overzichtelijk verdeeld worden dankzij de handige pakriemen en ritsvakken. Kleine items passen met gemak in het voorvak. Sluit de koffer af en beveilig bagage met het geïntegreerde TSA-slot. Al deze functionaliteiten zijn verwerkt in een stijlvol design dat is afgewerkt met verfijnde, trendy details in metaalkleur. De Base Boost koffers zijn verkrijgbaar in verschillende, tijdloze kleuren en hebben een dip-dye look. Dit betekent dat de kleur verloopt in een iets andere tint. Het speelse effect dat hierdoor ontstaat past perfect bij het elegante uiterlijk van deze serie.

Shop Base Boost koffers online

De Samsonite Base Boost serie biedt modieuze, functionele koffers die uiterst populair zijn. Dat is niet vreemd, want deze serie mag zeker gezien worden! Bestel een koffer naar keuze online op Travelbags en ga zorgeloos op reis met een nieuwe Samsonite Base Boost koffer. Fijne vakantie!