Samsonite Airglow

De Airglow sleeves van Samsonite bieden optimale bescherming aan een laptop of tablet.

1 - 5 van 5 artikelen

Aanbevolen

Samsonite Airglow kopen?

Samsonite is dé specialist op het gebied van veilig vervoer van persoonlijke items. Of het nu om kleding, boeken, toiletartikelen of een laptop gaat: bij Samsonite is er altijd wel een geschikte tas, hoes of koffer te vinden om items te beschermen onderweg. Het begon allemaal in 1910, toen Jesse Shwayder de Shwayder Trunk Manufacturing Company oprichtte. In die tijd was reizen alleen weggelegd voor welgestelde mensen die veel eisen stelden aan veilig vervoer van bagage. Jesse ontwikkelde een sterke koffer met de naam Samson, naar de sterke man uit de bijbel. In 1966 veranderde de officiële merknaam in Samsonite. In ruim een eeuw tijd heeft het merk naam gemaakt als innovatieve marktleider op het gebied van koffers, tassen, reisaccessoires, laptoptassen en laptopsleeves. Ieder product staat garant voor kwaliteit en een zorgvuldig uitgedacht design.

Airglow sleeves

De Airglow serie van Samsonite is de ideale oplossing voor wie zijn of haar laptop, of tablet extra wil beschermen. De sleeves hebben een superzachte voering die beschermd tegen krassen en stof. De buitenkant is gemaakt van neopreen, een ultrasterk materiaal dat ook gebruikt wordt voor het maken van duikpakken. Stop een laptop, tablet of netbook in de sleeve en berg kleinere spullen zoals een muis, koptelefoon, oplader en usb-stick op in de vakken aan de buitenkant. Zo kan alles op één plek worden opgeborgen en is het altijd binnen handbereik. Er is ruime keuze uit verschillende formaten, zodat de sleeve kan worden afgestemd op het formaat van de laptop. Het is belangrijk dat deze strak in de sleeve zit, dit helpt bij het voorkomen van beschadigingen. Uiteraard kan er ook gekozen worden uit verschillende designs. De basis van iedere hoes is zwart maar Samsonite biedt de keuze uit verschillende, felle kleuraccenten en een gekleurde voering. Zo is er voor iedereen een passende Airglow sleeve verkrijgbaar.

Shop Samsonite Airglow sleeves online

Wie op zoek is naar een beschermende laptopsleeve met een fraai design is bij Samsonite aan het juiste adres. Het merk maakt diverse sleeves die optimale bescherming bieden aan een laptop of tablet. Eén van de meest populaire modellen is de Airglow sleeve. Deze is online verkrijgbaar bij Travelbags.nl.