Samsonite Ecodiver

Met een rugzak of reistas uit deze Samsonite Ecodiver collectie ben je klaar voor elke avontuur. Naast het enorme comfort, door onder andere de waterbestendige stof, hebben alle producten ook een stijlvol design. Kortom, waar gaat jouw reis naar toe met jouw nieuwe Ecodiver?

1 - 36 van 62 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Samsonite

Samsonite is opgericht in 1910, in het Amerikaanse Denver. Sinds de oprichting had het merk een belangrijk doel voor ogen: duurzame en sterke producten maken die voldoen aan de behoeften van reizigers en pendelaars. Door middel van dit doel is en blijft Samsonite constant aan het innoveren op zoek naar de beste technologieën voor mens en milieu. Een voorbeeld hiervan is Recyclex, hierdoor kunnen materialen gerecycled worden of er nieuwe en sterke producten van te maken. Hierdoor is Samsonite uitgegroeid tot marktleider in de bagagesector. De productie van de producten vindt plaats in Europa om zo de CO2 voetafdruk te minimaliseren.

Ecodiver: Voor mens en milieu

De Ecodiver collectie van Samsonite combineert functionaliteit met stijlvol design, oog voor veiligheid en comfort. Het design is niet alleen stijlvol maar ook praktisch. Alle Ecodiver producten zijn gemaakt van waterafstotende stof. Hiermee kun jij elke avontuur aan. Ook zijn alle producten gemaakt van gerecyclede materialen, door het Recyclex Material Technology Initiative wat perfect past bij de duurzaamheidsstrategie van Samsonite. Kortom, met een Ecodiver tas, rugzak of reistas ben jij klaar voor een nieuw avontuur. Waar gaat jouw avontuur naartoe?

Samsonite Ecodiver bestellen bij Travelbags

Klaar om op avontuur te gaan met een Ecodiver rugzak of reistas? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij Travelbags. Als officieel dealer van Samsonite kun je bij ons te recht voor al je vragen en advies. Onze klantenservice staat klaar om jou te helpen.